Львів’янка: Хочете трошки правди? Моя мама діабетик потрапила в лікарню. Обидва експрес-тести були негативні..

0

Львів’янка Надія Ремкус на своїй сторінці у фейсбук розповіла, як проходить лікування її матері, в якої підозра на коронавірус та в скільки їм обходиться “безкоштовне” лікування мами.

Думку автора  опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено.

За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора” .  

Пряма мова

“Мені рекомендували не писати цей пост, але колись я хотіла бути журналістом, тому зроблю так, як вважаю за потрібне! 

Хочете трошки правдивої статистити?

  1. Експрес-тести – курам на сміх, навіть лікарі до них серйозно не ставляться!
  2. ПЛР- тести по факту роблять тижнями!!! Деяким людям уже посмертно приходять результати. Хоча МОЗ заявляє, що мають робитися за 3-4 дні, а якщо ні, то треба дзвонити на гарячу лінію (яка або не бере слухавку або “нічим не може допомогти”).
  3. Але лише за результатами ПЛР вас можуть перевести до лікарні чи відділення, яке лікує коронавірусних хворих, до того часу ви або сидите дома або лежите в іншій лікарні, яка “невповноважена лікувати коронавірус”.

Тиждень тому моя мама діабетик (а ще моя мама все життя пропрацювала лікарем!) потрапила в лікарню з високим цукром, через два дні ми виявили пневмонію. Обидва експрес-тести були негативні.

ПЛР- тест зробили 5 днів тому, результати досі не прийшли. Але ще є чарівний ІФА тест, який дав позитивний результат на коронавірус, фігня в тому, що за ІФА тестом ніхто в інфекційне відділення не переводить.

Так і лежить мама в Жовківській районній лікарні на апараті штучного дихання і чекає ПЛР, щоб її перевезли до Львова. А лікарі бояться за своє життя, бо Жовківська лікарня не пристосована для таких ситуацій. В свою чергу, я хочу подякувати Жовківській реанімації, лікарям, які справді роблять все можливе і входять у наше положення.

Ахуєнний алгоритм роботи МОЗ, ви просто молодці!!! Дай вам Боже здоров’я! 

Середній чек на медикаменти кожного дня 4000грн, кожного дня у списку є ліки, яких нема у місцевих аптеках, їх доводиться шукати по всій області ( а міжміський транспорт, на секундочку, почав їздити лише позавчора і то незаконно),тобто це кожного дня 500-700 грн на таксі! За які, блть, гроші це робити, якщо ми сиділи у Львові 4 місяці на ізоляції без роботи!?!?

І наостанок: фактично, ми маємо бути 14 днів у обсервації, бо контактували з хворим, шановне МОЗ, а хто в цей час буде купувати кожного дня ліки для мами? Ви передбачили такий розвиток подій? До якої соцслужби звернутися???

Поширте цей пост по можливості, нехай люди бачать реальну картину, а не оце “бла-бла” про те, що все під контролем від влади!

Загрузка...
попередня статтяВам нагадати що наробив Порошенко? Ветеран АТО став на захист Зеленського, зламавши всю систему
наступна стаття“Пішли на крайні заходи”: Туреччина помстилася російським військам за обстріли, деталі атаки