Леонід Кравчук : “Кращою реакцією було б взяти і викинути їх з Донбасу і Криму. Вони цього заслуговують”.. Відповідь, щодо провокацій на передовій.

0

Перший президент України Леонід Кравчук запропонував дзеркальна відповідь на збройні провокації на Донбасі.  Політик пояснив, як влада повинна реагувати на звинувачення з боку Москви в порушенні Мінських угод.

“Кращою реакцією було б взяти і викинути їх з Донбасу і Криму. Вони цього заслуговують”, – сказав він, пояснивши, що Київ діє дипломатичним шляхом, як домовився з противником.

 Екс-президент пропонує не мовчати під час провокацій і кожен факт порушення окупантів розголошувати.  Особливу увагу Кравчук рекомендує звернути на ескалацію боїв.

 “Вчора і сьогодні вбивають наших солдатів … Я скажу свою думку, б діяв дзеркально: на кожен постріл відповідати пострілом”, – сказав політик.

 На його думку, обстрілу з боку бойовиків не варто шукати пояснень.  Якщо противник йде на провокацію, ВСУ повинні мати можливість відповісти їм дзеркально.

За матеріалами dialog.ua

Пряма мова

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Загрузка...
попередня статтяВсе для народу! У президента вирішили – треба підтримати українців: такого не чекали!
наступна статтяПрямо в ефірі! Ветеран не стримався – Шуфричу “натовкли”. Попереджень більше не буде