Лерос і Рябошапка гостро прокоментували гучне інерв’ю Зеленського. фото

0

Народний депутат Гео Лерос та ексгенеральний прокурор Руслан Рябошапка розкритикували реакцію президента України Володимира Зеленського, який розсміявся і зааплодував після запитання журналіста британського видання ВВС про падіння рейтингу глави держави.

Коментарі колишніх соратників президента опубліковані на Facebook-сторінці Гео Лероса.

Так, журналіст BBC Стівен Сакур поставив Зеленському таке запитання: “Ви прийшли до влади з 73% голосів у президентських перегонах проти пана Порошенка. Зараз ваші рейтинги, згідно з опитуваннями, близько 35%. Ви втратили дуже велику підтримку … Ви прийшли в політику, сказавши: “Я хочу… я провів життя, змушуючи людей сміятися, а зараз я хочу, щоб вони перестали плакати через політику в Україні”. Але вони досі плачуть”.

На це президент України почав голосно сміятися і аплодувати.

На таку реакцію президента відреагували його колишні соратники. Нардеп Гео Лерос заявив, що Зеленський “нeадeквaт!”. Прокоментував цю заяву колишній генеральний прокурор України Руслан Рябошапка, написавши, що президент “ще й бpехyн”.

Згодом Зеленський пояснив свою реакцію тим, що інтерв’юер при постановці запитання використовував журналістський прийом, який він сам використовував при роботі на телебаченні. “Ви вражаєте мене. Я зараз згадав, як я був колись телеведучим, я пам’ятаю, я теж так робив”, – сказав президент.

За матеріалами з сайту prm.ua

Загрузка...
попередня статтяДмитро Разумков не заявляв про необхідність підвищити зарплати нардепам до 15 тис. доларів.
наступна статтяВoлoнтep: Нoвини дужe сумнi… Йoму булo всьoгo 26…Тiльки oсь Кoстю пoхoвaли, слiдoм i Сaшa. Слiв нeмaє…