Мама зробила татуювання новонародженому синові: “З легкістю”

0

На порталі Reddit була опублікована історія, розказана жінкою-анонімом, про необхідність у вигляді татуювання для відмінності двох новонароджених близнюків.

Народження двох братів відбулося після штучного запліднення. Однак один з малюків страждає захворюванням, через яке він потребує щотижневої ін’єкції.

Все через те, що одного разу жінці довелося залишити дітей під опікою свекрухи. А коли настав час для ін’єкції, та переплутала дев’ятимісячних близнюків і зробила укол здоровому онукові, якому згодом потрібна була медична допомога. Тому жінка і зважилася потім після інциденту зробити дитині, яка народилася із захворюванням, медичне татуювання.

На його вусі тепер знаходиться пляма розміром з веснянку (діаметрів 2 міліметри) і воно повинно повністю зникнути протягом п’яти років. “Свекруха досі злиться через татуювання, але я з легкістю розрізняю своїх дітей і при необхідності можу надавати Джеку допомогу без будь-яких труднощів”, – розповіла героїня історії.

Загрузка...
попередня статтяХарків, 15 хв. тому в АТБ якщо б не цей охоронець, дівчина не дожuла б до приїзду швuдкої (Відео)
наступна статтяУкpaїнкa дo влaдu: “Цe щooooo?!! Мoжe кpuчaтu вжe: Cлaвa Укpaїнi?! Цe вu, убл*дкu, пoмiчнuкaм, тiпa, пo 50 000, a пeнcioнepу, твap*кu вu дo*бaнi, пo 57 гpн?!”