Марченко 3еленському: “Володя ти впав в моїх очах нижче плінтуса! Мені щиро шкода українців, які за тебе проголосували!”

0

Дружина Віктора Медведчука розповіла “Стране“, як живе під санкціями, чи збирається йти в президенти і що б вона сказала Зеленському при зустрічі

Відома українська телеведуча Оксана Марченко завжди намагалася триматися осторонь політики. На відміну від свого чоловіка Віктора Медведчука, народного депутата і голови політради партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Так і було аж до недавнього часу, поки на Оксану Марченко та її чоловіка не ввели санкції в РНБО. Підстава – розслідування СБУ по фінансуванню тероризму.

На наступний же день Оксана Марченко оголосила про те, що вступає в партію “Опозиційна платформа – За життя”.

“Тепер, крім одного Медведчука, ви отримали ще й Марченко, яка ніколи не прагнула в політику, але ви не залишили мені вибору”, – заявила телеведуча, повідомивши, що прийняла рішення вступити в партію свого чоловіка.

В інтерв’ю “Стране” Оксана Марченко розповіла про те, як на її життя і бізнесі відбилися санкції, прокоментувала звинувачення у фінансуванні тероризму, політичні плани і можливе балотування в президенти. А також повідомила, що б вона сказала особисто Зеленському, якби зустрілася з ним.

– Опишіть момент, коли ви дізналися про введення проти вас санкцій. Яке емоційний стан у вас тоді було, перша думка?

– Про санкції щодо себе і чоловіка я почула по телебаченню. Реакція? Зеленський впав в моїх очах нижче плінтуса.
 
– Чи стало для вас це несподіванкою? Можливо, вас попереджали про підготовлювані санкції?

– Ця влада давно стала непрогнозованою, але примітивізм і цинічна обмеженість цього кроку з боку влади зашкалює.
 
– Чи відчули ви вже конкретні наслідки санкцій: фінансові начебто заблокованих рахунків або бізнесові – неможливість управляти компаніями, якими ви володієте?

– Випробування незаконно введених санкцій для нашої сім’ї тільки почалися. Закрито рахунки в банку, заблоковані будь-які фінансові операції, заборонені розпорядження і використання активів і власності. Відносно бізнесу – я їм володію, але управління здійснюється менеджерами компаній.
 
– Що з вашою часткою акцій каналу “1 + 1”?

– Акції компанії “1 + 1” заблоковані, як і інші активи. Я не можу з ними нічого робити. Але всі ці випробування ми з моїм чоловіком пройдемо.
 
– Підставою для санкцій в РНБО назвали підозри у фінансуванні тероризму. Прокоментуйте ці звинувачення.

– Це абсурдний ярлик влади для приховування своїх незаконних дій. Підкреслю, що санкції введені відносно громадян України, що насправді є позасудовою політичною розправою і грубим порушенням конституційного принципу презумпції невинності.

– Вручали вам підозри або будь-які офіційні документи зі звинуваченнями у фінансуванні тероризму?

– Ні.
 
– Були окремі сливи в ЗМІ про те, що санкції пов’язані з Новошахтинським нафтопереробним заводом (Ростовська область), співвласницею якого є ви. Нібито він поставляє нафтопродукти в “ДНР / ЛНР”. Прокоментуйте, будь ласка, цю інформацію.

– Керівництво заводу вже прокоментувало цю неспроможну і неправдиву інформацію, вказавши, що ніяких поставок продукції заводу на неконтрольовані України території Донецької та Луганської областей не здійснювалося.
 
– Які цілі ви перед собою ставите як політик?

– В Україні повинен прийти мир. Кожен громадянин повинен бути захищений від свавілля влади і вулиці, жити в безпеці, мати гідні умови і рівень життя. Крім того, я запускаю новий проект “Прочанка”: це цикл фільмів про українських монастирях. Прем’єра запланована на 5 березня.
 
– Чи є у вас плани створити свою політичну силу?

– Ні. Я вступила в партію “Опозиційна платформа – За життя”. Впевнена, що ця партія зможе побудувати в Україні успішну країну.
 
– Чи збираєтеся ви в майбутньому балотуватися в президенти? Такі чутки пішли буквально відразу після того, як ви заявили, що йдете в політику.

– На все воля Божа.
 
– Ви розповідали, як в 2003 році надали послугу Зеленському – допомогли йому потрапити на “1 + 1”. А чи були випадки, коли він надавав відповідну послугу вам?

– Так, надав. Ввів санкції проти мене, ніж принизив себе і владу в цілому. Боротися з жінкою свідомо незаконними методами надзвичайно аморально для чоловіка і, тим більше, для президента.

– Чи можете ви назвати ваші відносини із Зеленським дружніми? І як в цілому ви спілкувалися після тієї зустрічі у вас вдома? Чи спілкувалися в останній рік?

– У нас не було дружніх відносин. Але ми неодноразово спілкувалися, так як оберталися в одній творчому середовищі.
 
– Що б ви зараз сказали Зеленському, якби зустрілися з ним?

– Мені щиро шкода українців, які за Вас проголосували!

Загрузка...
попередня статтяЗ самого ранку! Всі на ногах – їх впіймали просто на кордоні. У Зеленського не втримались- терміново відкликали
наступна статтяТільки що Тимошенко розповіла всю правду про індійську вакцину, якою вакцинують українців: «Ми і далі будемо це покривати…» (ВІДЕО)