Марченко: “Я належу до людей, які пам’ятають Радянський Союз і сльози мами, коли помер Брежнєв…”

0

На YouTube-каналі української скандальної журналістки і телеведучої Оксани Марченко з’явилося нове відео її авторського проекту «Прочанка».

Примітно, що дана серія почалася з того, що знаменитість вказала, що вона народилася в СРСР. «Я належу до людей, які пам’ятають Радянський Союз і сльози мами, коли помер Брежнєв». Так, на оприлюднених кадрах дружина глави партії ОПЗЖ Віктора Медведчука показала свій візит до Києво-Печерської Лаври.

Відзначимо, Оксана поцілувала на камеру череп померлого ченця, поділившись своїми емоціями. Так, Марченко, разом зі священиками Києво-Печерської лаври, спустилася в закриті для звичайних відвідувачів печери. Спеціально для знімальної групи церковники відсунули від входу останки Нестора Літописця.

Під час того, як Оксана слухала історію про мощі, вона попросила священика про те, чи можна їй поцілувати їх. Він дав згоду. Після цього, дружина Медведчука притулила свої губи до черепа. Марченко тут же додала, що мощі дивно пахнуть. «Пахне дуже-дуже приємно. Такий тонкий запах », – говорила телеведуча. На це священик відповів, що це справжній аромат останків, а не духи.

Загрузка...
попередня статтяЇм прийшов кінець! 3аборонити депутатам обиратись більше ніж на 2 терміни! Депутат це не професія, а тимчасова праця на користь суспільства – звернення українців до президента
наступна стаття“Маленький Давид гірко плакав та кликав маму”: в Чехії трaгiчно зaгинулa молода українка