Медіаекспертка: Дорогий Зеленський! Я вчора зустрічала Новий рік в Нових Санжарах разом зі своєю родиною. Біля телевізорів це робили тисячі великих і малих новосанжарців…

0

Допис медіаекспертки, тренерки з безпеки для журналістів у Інституті Масової Інформації (ІМІ) Ірини Земляної:

“Дорогий Зеленський! Я вчора разом зі своєю родиною зустрічала Новий рік в Нових Санжарах. Біля телевізорів це робили тисячі великих і малих новосанжарців. Їм не вперше чути від посадовців, що вони «дикі люди». І кадри з Нових Санжар, за які вам соромно, теж не вперше бачити на всю країну. Це у вас такий спосіб булігну?

Вони лиш хотіли додати, що поряд з кадрами за які вам соромно, мають бути фото Авакова, Шкарлета, Степанова, судді Вовка і про фото Татарова не забудьте. Додайте туди ж конституційну кризу і ваші геніальні рішення з її виходу, «супер точну» ковідну статистику і ваші «геніальні» ріщення по боротьбі з пандемоєю. Можна ще застілля у ресторані «Велюр» показати і Миколу Тищенка. Обов’язково покажіть свою «тимчасову» державну дачу, як уособлення вміння тримати слово.

А ще новосанжарцям соромно, що в їхній лікарні ренген апарат на якому обстежували ще мого прадідуся, що їх не тестують на коронавірус і пандемія зовсім не контролюється, соромно, що вони змушені купувати кисневі концентрати за власний кошт і, що помирають від коронавірусу. А зараз Нові Санжари – головний сором року.

Паніку в Нових Санжарах нагнітала проросійська мережа, про це навіть фільм HBO знали. І це була професійна маніпуляція. Ваше звернення також маніпуляція, хто хто, а новосанжарці це тепер розуміють.

PS І майте сміливість говорити з дорослими, а не прикриватися дітьми. Чи це також соромно?” – питає Земляна у своєму Фейсбук.

Загрузка...
попередня статтяТато не витрuм і ж0рстко пoставив на мiсце директрuсу школu, в якій 3нyщалuсь над йоrо донькoю
наступна статтяЕкспертка з прав дитини: Сьогодні весь день думаю про новорічне привітання Зеленського, але писати не хотіла…