Омелян: Володимире Зеленський, люди вже не Петра хочуть посадити, а Вас. Готуйтеся, тому що в’язниця ще стане кращою альтернативою

0

Екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян пише у себе в Facebook, коли читаєш останнє інтерв’ю Зеленського – стає зрозуміло, що 9 кг кокаїну зникли в порту Південний, а знайшлися на Банковій. Людина бреше, як дихає. Криголам «Зеленський» йде крізь товщу 30-річного льоду, незважаючи ні на що. І дороги вони будують, і мости … Яка різниця, що вдвічі дорожче і в три рази менше – зате «не крадуть і довідка з ЦРУ, і Мі-6 є». Краде хтось, але не я. Корупцію будемо знищувати поетапно: спочатку накрадуть на горі і перестануть, далі середня ланка вгамує апетити. А якщо ні, то ні.

Омелян зазначає, і в енергетиці, держпідприємствах, митниці, ГФС, лісі, бурштині проблеми не через друзів-олігархів, а через коронавірус. З економікою так недобре вийшло, тому що рік високосний. І Єрмак – не дурень, а так. А Татаров – вже інший. Сам викручується. Ні Зеленський, ні Венедіктова реально не в курсі, що НАБУ за ним ганяється. Росія – це так, але ні. Будемо воювати до останнього патрона, «я дам Вам парабелум, будемо відходити в гори». Але воювати – тільки, коли повністю здамося в полон і нашу всю армію знищать під час непрацюючого «перемир’я».

Володимир Омелян зазначає, найцікавіше, що над всією державою витає дух Порошенка, якого всі хочуть зловити, але ніяк не можуть. Ще він сам, замість того, щоб кудись зникнути – ходить і весь час нагадує: «хлопці, припиняйте бардак і беріться за роботу». Ну, нічого, після свят, так після свят. «Володимир Зеленський, шкода, що ваші радники мовчать, а ви самі зміркувати не можете: коли 70% людей розчаровані Вашою роботою, вважають, що Ви ведете Україну не туди і жити стало гірше – це вони вже не Петра хочуть посадити, а вас. Готуйтеся, тому що може так бути, що в’язниця ще стане кращою альтернативою », – написав екс-міністр.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяУкраїнці святкують Різдво в умовах карантину! Які обмеження будуть діяти на вихідних!
наступна статтяНа ніч! Зеленському вдалось – радісна звістка, після років у полоні. Українці аплодують. Вже вдома