Мендель: “Політиком 2020 року визнано 3еленського. Він відірвався настільки попереду, що має вдвічі більше підтримки, ніж другий політик за ним, і вчетверо – ніж третій. “

0

Час підбивати підсумки і в плані суспільної думки. Політиком 2020 року визнано Президента України Володимира Зеленського.  Другий рік поспіль. До того ж, у цьому плані Президент Володимир Зеленський відірвався настільки попереду, що має вдвічі більше підтримки, ніж другий політик за ним, і вчетверо – ніж третій.

Зріс і рівень розчарування, звісно. Доля лідера – брати відповідальність і рухати вперед країну, попри критику та зниження рейтингів. І Володимир Олександрович формує нові ціннісні смисли для України, відкидаючи спрощені формулювання української ідентичності, які намагалися створити попередні  президенти.

Він бачить і розуміє усе розмаїття, складність, суперечливість, багатозначність, строкатість українського суспільства. І пропонує переосмислення нас самих заради примирення та єдності, заради самоусвідомлення нашої справжньої ідентичності. Це шлях складний, але вартий того, щоб ним іти.

Так само, як і важко впроваджувати зміни, які перетворюватимуть українські системи та інституції на сильний та стабільний фундамент потужної держави, де кожен буде почуватися захищеним, де працюватимуть соціальні ліфти і цінуватимуть за таланти, вміння і старання, де сильна економіка працюватиме для кожного, а кожен працюватиме для спільної економіки.

Будувати таку країну після 28 років грабування, з відсутністю політичних еліт та слабкими інституціями – завдання для сильних. І пройти складний шлях критики й розчарування – під силу лише справжньому лідеру.

Прессекретарка Президента України Iuliia Mendel

Загрузка...
попередня статтяВиконати до вечора три умови: майданівці поставили Зеленському ультиматум і сказали коли припинять протестувати
наступна статтяЯ зapaз дeщo скажу, i бyдy бaгaтьмa 3нeнaвuджeнa, aлe… Мeнi нe шкoдa ФOПів, мeні нe шкoдa вчитeлiв, мeнi нe шкoдa лiкapiв…