Мер Черкас показав повідомлення з Офісу Президента з погрозами. Це вже переходить всі межі..

0

На скріншоті, який опублікував у Facebook мер Черкас Анатолій Бондаренко, людина, підписана як перший заступник голови Офісу президента України Сергій Трофимов нібито погрожує очільнику міста через раннє зняття карантинних обмежень. В ОП заявили, що Трофимов з Бондаренко не спілкувався.

Джерело: Анатолій Бондаренко у Facebook, пресслужба Офісу президента

Деталі: Мер Черкас ввечері 1 травня розмістив на своїй сторінці в соцмережі скріншот погроз нібито від Сергія Трофімова.

Бондаренко прокоментував листування словами “Ви забули, в якій країні живете”.

На скріншоті з телефона абонент “Сергій Трофимов” пише, що “наступного разу будуть не привіти, а дії”.

Також абонент “востаннє попереджає” і радить меру Черкас “заспокоїти свої таланти”.

На цей пост відреагували в Офісі президента. Пресслужба Володимира Зеленського заперечила факт спілкування Трофимова з Бондаренком.

Дослівно: “Вочевидь, міський голова (Черкас – ред.) став жертвою банального пранку і зробив із цього поспішні політичні висновки.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяПолітолог: “Якщо мера Черкас почнуть пресувати, то за нього встане не лише його місто, але й народ по всій Україні.”
наступна статтяЛюди беруть дітей з дитячого будинку, а я вирішила забрати чужу бабусю з будинку для літніх людей. В той день всі родичі перестали зі мною спілкуватися. Тільки й чую від рідні: – Зараз такі часи, і так життя важке, а ти собі ще й стару в хату привела….