На 64 році трагічно обірвалося життя неймовірного лікаря, який рятував воїнів АТО

0

Шановні колеги, друзі, рідні і близькі покійного!На 64 році трагічно обірвалося життя нашого колеги, побратима – полковника медичної служби у відставці ГАММИ Миколи Опанасовича.Все своє життя Микола Опанасович присвятив служінню Батьківщині та охороні здоров’я Людини.Він пройшов славний шлях військового медика від первинної ланки до провідного терапевта Військово-медичного клінічного центру Південного регіону.Полковник медичної служби ГАММА М.О. пишався своєю професією, постійно розвивав свої здібності та професійні якості. Знаємо його як талановитого, чесного і принципового керівника і товариша.Самовідданість у роботі, високий професіоналізм і відповідальність, людяність та порядність здобули йому беззаперечний авторитет.Його любили і поважали колеги, високоцінувало і довіряло керівництво.За особистий внесок у захисті України, жертовність та рятування життя учасників АТО його відзначено державними нагородами.Смерть Миколи Опанасовича горе для родини, велика втрата для суспільства.Всі кого доля зводила з ним висловлюють колективу та родині глибокі співчуття.Світла пам’ять про полковника медичної служби у відставці ГАММИ Миколи Опанасовича назавжди залишиться у наших серцях.За дорученням колективу, з повагоюНачальник Військово-медичного клінічного центру Південного регіону полковник м/с Роман КАЛЬЧУКЗа матеріалами зі сторінки Одеський військовий госпіталь – ВМКЦ ПР

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Загрузка...
попередня стаття“9 грудня все закінчиться”. У Зеленського терміново звернулися, країна на ногах – “буде приймати рішення”
наступна стаття“Бери валізи, квитки тобі купимо”: Усика женуть геть з України, боксер різко відповів