Олександр Турчинов : Пан Зеленський знову намагається нехтувати Конституцією. В цьому криється декілька небезпек.

0

Ініціатива Зеленського щодо проведення додаткового опитування в день голосування 25 жовтня створює не тільки політичний ризик для країни, а що головніше – ризик для життів громадян.Подібна ініціатива чинного президента – традиційно небезпечний піар.

Пан Зеленський знову намагається нехтувати Конституцією, українським законодавством, маючи бажання “впихнути” на дільниці питання, які не узгоджені ні з ким, які навіть ще ніхто не бачив і не знає.

В цьому криється декілька небезпек. Перша, не маючи повноважень референдуму, відбувається спроба сфальшувати підтримку капітулянтських ініціатив, про які постійно говорить чинна влада.Інша проблема, окрім популізму та чергових обіцянок, які також намагатимуться закамуфлювати в цих питаннях, – наражання на небезпеку громадян. Адже, в розпал пандемії, чим менше перебуватиме людина на дільниці – тим краще і для членів комісії і для громадян.

Подібні ініціативи президента є зловживанням владою, спробою в порушення виборчого законодавства привернути увагу до правлячої партії, намаганням протягнути капітулянтські ініціативи, створивши додатковий політичний конфлікт, а також наражають на небезпеку життя та здоров’я громадян, які прийдуть на дільниці в день голосування.

Олександр Турчинов

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Загрузка...
попередня статтяІгор Кондратюк : Чому Зе. нeнaвuдuть Порошенка, але нейтрально відноситься до Кравчука, Кучми та Ющенка?
наступна статтяМи про таке просимо вперше! Бiдa нагрянула в сім’ю “Квартал 95” пoтрiбнa тeрмiнoвa дoпoмoгa: “В маленької доньки нашого колеги …”