“Олено, вiн ж вaс нeнaвuдuть!”: Обрaз пeршoї лeдi пiдняв нa вуха вcю крaїнy. Cтiлькu гaлaсy щe нe бyлo

0

ерша леді України Олена Зеленська вuклuкала хвuлю крuтuкu в мережі своїм вбранням, яке обрала для ділової зустрічі з жінками-послами кількох країн світу.

Багато користувачів назвали її образ недоречним і порадили змінити стиліста.

Так, для заходу Зеленська вибрала одяг в стилі кежуал, створений українським дизайнером Катею Сільченко.

Це блуза-оксфорд в теракотову смужку і широкі брюки теракотового кольору.

Знімки перша леді розмістила на своїх сторінках в Facebook та Instagram. “Приємна зустріч з чудовим результатом.

Спасибі за ідею провести неформальну зустріч з жінками – послами іноземних держав в Україні та за гостинність! А всім учасникам – за відкритість і готовність підтримувати Україну”, – висловилася Олена.

У заході взяли участь Посол Великобританії Мелінда Сіммонс, Посол Аргентини Олена Летісія Тереса Мікусінскі, Посол Канади Лариса Галадза, тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін, Посол ФРН Анка Фельдгузен, Посол Фінляндії Пяйві Мааріт Лайне, Посол Хорватії Аніца Джаміч і Посол Чорногорії Драгіца Понорац.

У коментарях під публікацією багато користувачів звернули увагу на зовнішній вигляд Олени. Більшості з них вбрання першої леді не сподобалося. Також їй порадили відмовитися від стилістів і більш ретельно ставитися до вибору одягу для офіційних заходів. “Олено, змініть, будь ласка, свого стиліста. Схоже, він вас ненавидить”, – обурилися коментатори.

“Коли ви навчитеся одягатися як леді? Що за дизайнер з вами працює? Таке враження, що дитина з маминої шафи речі витягує і міряє все разом”, – додали інші.

Втім, деякі користувачі високо оцінили смак Олени Зеленської та похвалили її стиль. “Ви дуже жіночна і ніжна! Найстильніша перша леді в історії України”, – відзначили шанувальники.Відзначимо, український бренд The Coat by Katya Silchenko – один з найулюбленіших брендів Зеленської. На різних заходах вона одягала пальта, костюми, блузи, зшиті спеціально на замовлення першої леді України.Не забудьте поділитись цією новиною зі своїми близькими !

Загрузка...
попередня статтяДнiпpянкa: Цe BИ вiдпoвiдaльнi зa тe, щo вiдбувaєтьcя cьoгoднi в кpaїнi! Мaлa poзмoву з aдмiнicтpaцiєю шкoлu, дe нaвчaєтьcя мoя дoня. Зa мuнулuй тuждeнь ЖOДEН з вчuтeлiв (в 7 клaci) нe cкaзaв пpo Дeнь пaм’ятi Гoлoдoмopу… ЖOДEН!..
наступна статтяЗ самого ранку! Олігархи в шоці – Байден лупить. Зеленський приголомшений, рішучий план. Закрити всіх