П0дивіться, що сьогодні зранку зробили з депутатом зі “Свободи” , який продав канал Медведчуку

0

Депутата Львівської районної ради від ВО “Свобода” Романа Любицького, який продав “Перший Незалежний” співробітникам каналів, пов’язаних з Віктором Медведчуком, було виключено з партії.

А в п’ятницю, 5 березня, депутати райради проголосували за дострокове позбавлення його повноважень. Про це йдеться в повідомленні політичної сили у Facebook.

Після виключення з партії Любицкий не зможе обіймати посаду депутата. У райраді його замінить Володимир Харчук.

Раніше Любицкий був гендиректором львівського телеканалу НТА, однак після скандалу, що розгорівся, його відсторонили від посади. Крім того, він є керівником сайту і радіо “Вголос”.

Сам Любицкий у коментарі “Детектор Медіа” раніше заявив, що не знав, кому саме було продано його канал і що він не має жодного відношення до новоствореної співробітниками “каналів Медведчука” компанії.

“Довіреність на продаж каналу “Перший незалежний” я дав минулого року і ще вчора не знала, кому саме продали канал. Перереєстрація відбувалася в Києві, я не був присутній на ній – і мого підпису на документах немає, оскільки юридично мав право підписати документи юрист, мав на це доручення”, – сказав Любицький 25 лютого.

Image
Загрузка...
попередня статтяРуслана Лижичко: вчора я вколола собі індійську вакцину. А тепер отримала безліч дзвінків від рідних, близьких та представників медіа щодо свого самопочуття.
наступна статтяІ я, і мій чоловік Дмитро дуже чекали цю вакцину.. Ми вкололися, а через 15 годин після процедури спецально пишу цей пост