Пaдіння Боїнга в Ірані: українець розповів, як дивом врятувaвся

0

Українець Андрій Бузаров збирався летіти 8 січня на літаку, який розбився в Тегерані, але переніс політ на 9 січня.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

“Нічого собі новина зранку. Добре, що я кілька днів тому взяв квиток на рейс Тегеран-Київ на 9 число, а не на 8, хоча спочатку мав вилітати 8”, – зазначив українець.

Бузаров повідомив, що він планував вилітати 8 числа, але в МАУ йому порекомендували купити на 9 січня, оскільки він був дешевший.

“Організатори конференції наполягли, щоб я купив квиток на 8, бо не була передбачена оплата за готель, але я взяв все ж таки на 9 і сам сьогодні оплатив ще один день у готелі, щоб полетіти бортом МАУ”, – поділився він.

“Виходить так. 4 січня, коли я прийшов в офіс в МАУ, мені там порекомендували купити квиток на 9 січня, а не на 8 так як він дешевше. Організатори конференції наполягли, щоб я купив квиток на 8 тому що не була передбачена оплата за готель, але я взяв все-таки на 9 і сам сьогодні оплатив ще один день в готелі, щоб полетіти бортом МАУ. Що стосується завтрашнього рейсу МАУ, то його тільки що МАУ скасувала. @ Tehran, Iran” – додав українець.

Загрузка...
попередня статтяЗеленський: Щодо ситуації з літаком МАУ в Ірані. Вилітаю до Києва. Дуже прошу всіх утриматися від..
наступна статтяЧоловік в Борисполі чекав свою дружину, яка летіла бортом “Тегеран-Київ”.. Про те, що сталося він почув від..