«Переведи своє гнид**я в іншу школу»: батьки 11-класників влаштували розбірки через подарунок вчительці

0

У Кривому Розі скандал навколо подарунка вчительці до 8 березня не вщухає. Агресивні батьки шукають того, хто «злив» переписку у Мережу.

Громадськість розбурхало повідомлення у батьківському чаті мами 11-класника Криворізької загальноосвітньої школи №1. Жінка висловила своє ставлення до тих, хто не здав 250 гривень на 8 березня на подарунок вчительці.

«Особисто я не хочу, щоб моя дитина сиділа за одним столом з «малозабезпеченими». Якось їх занадто багато. Я за відпочинок і будь-який «кипіш» дітей нормальної половини класу. А годувати «свиней» і їх спонсорувати не збираюся «, — написала користувач «ЕленКа».

Хтось із батьків в чаті зробив скрин цієї переписки і виклав в інтернет. Повідомлення миттю розійшлося по криворізьких групах, і мама 11-класника Криворізької ЗШ №1 «ЕленКа» стала відомою.

Замість того щоб заспокоїтися, і, можливо, вибачитися перед усіма «малозабезпеченими», жінка заходилася вишукувати того, хто оприлюднив переписку і покривати цього «невідомого» прокльонами та засипати образливими словами. До неї долучилися інші мами.

«Випускний у її дитини буде незабутнім», «Твака, чим тобі не вгодив класний керівник?», «Переведи своє гнидня до іншої школи!» — висловили своє обурення батьки в чаті. І знову ж, ці висловлювання стали доступними для громадськості.

У міському департаменті освіти про ситуацію, що склалася у КШ №1 дізналися з Мережі. Його очільниця обіцяла розібратися. Вже незабаром на сторінці школи у фейсбук з’явилося звернення до батьків від вчителів школи №1.

«У зв’язку з розміщенням у соціальних мережах інформації (скриншотів переписки батьків учнів), хочемо офіційно заявити, що ніяких зборів коштів у закладі не проводиться, згідно з наказом. Прикро, що дехто з батьків може дозволити собі розділяти дітей на «малозабезпечених» і «забезпечених». Боляче, що декілька людей можуть звести нанівець роботу педагогічного колективу такими висловлюваннями у групах, роблячи «скриншоти» і принижуючи гідність інших дітей. Ми виховуємо наших дітей, враховуючи поняття гендерної рівності. Давайте пам’ятати, що чужих дітей не буває!», — написали у відкритому зверненні вчителі школи.

Хто саме з батьків оприлюднив переписку, невідомо. Як розповіли ТСН.ua у пресслужбі поліції Кривого Рогу, із заявою до правоохоронців з приводу булінга серед дорослих у школі №1, ніхто не звертався.

Загрузка...