Петро Порошенко: “Олігархи не нажерлися…” Емоційно про підвищення тарифів.

0

Сьогодні, 29 січня, під час брифінгу лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко розкритикував команду Володимира Зеленського за зростання комунальних тарифів.  Особливо “дісталося” влади за нові тарифи на електрику.

“Руками Зеленського … його олігархам була віддана на відкуп країна. Коли людям продають електроенергію за 1,68, скасувавши пільговий тариф 90 копійок, Коломойському продають за 60 копійок. Ще є один соратник Зеленського і Коломойського пан Шевченко. Який думає, що йому вдасться купити  українців. Він так не поважає українців, що думає, що вони продадуть мандат і влада “, – висловився екс-президент.

Image

Порошенко також зазначив, що підтримує будівництво доріг, але не розуміє, чому ці роботи зросли в ціні майже на 50% в порівнянні з часом його каденції.

Image

“Чому, щоб побудувати дороги, треба забрати гроші у лікаря, вчителя, в української культури, позбавити українців вакцин, тестів і медичного обладнання. Тому що олігархи, і пан Шевченко, і його патрони – Коломойський і Зеленський – НЕ нажерлися”, – резюмував  Порошенко.

За матеріалами dialog.ua

Загрузка...
попередня статтяЗеленський зробив це, підпис уже стоїть – отримав посаду!
наступна статтяОлена Зеркаль – всім привіт із Вашингтону. Україно тримайте позитивні вечірні новини !