Тепер присядьте!Пoрoшeнкo сьогодні “взяв на роботу” Лyцeнкa і тепер Юра буде не генпрокурором, а стане ведучим на 5 каналі

0

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко вестиме політичне шоу на загальноукраїнському телеканалі «5 канал», що належить експрезиденту Петру Порошенку. Про це повідомив генеральний директор каналу Володимир Мжельський у коментарі Детектор медіа.

«Ми розвісили борди, у яких написано, що він буде працювати з березня. Він буде робити своє шоу», – сказав Мжельський, коментуючи рекламу з Луценком, яка з’явилась цього тижня.

Шоу на політичну тематику виходитиме раз на тиждень, додав гендиректор телеканалу.

Сам колишній генеральний прокурор наразі публічно не коментував співпрацю з 5 каналом.

Власником «5 каналу» є Петро Порошенко. У 2013 році Луценко з дружиною Порошенка хрестив дочку генпродюсера 5-го каналу Юрія Стеця.

У 2016−2019 роках Луценко був генеральним прокурором при президентові Порошенку, а до того очолював фракцію Блок Петра Порошенка та однойменну партію. 

На тлі розслідування смерті радниці міськголови Херсона Катерини Гандзюк, генеральний прокурор Юрій Луценко 6 листопада заявив, що йде у відставку. Він обіймав посаду генпрокурора майже два з половиною роки. За цей час ГПУ порушила справу щодо держзради президента-втікача Віктора Януковича та народної депутатки Надії Савченко, яка, за версією генеральної прокуратури, нібито збиралася підірвати Верховну Раду

Загрузка...
попередня статтяPaнoк. Їдy я нa poбoтy… У мapшpyткy зaxoдить жiнкa cepeднix лiт y бiлiй xycтинi.. Зaпитyє y вoдiя: – “Дoбpoго paнкy, Bи ж їдeтe дo цepкви Aнни?..” – “Дoбpoго, тaк” – вiдпoвiдaє шoфep.. – “Bи нe мoгли б мeнe…нy..пiдвeзти..?”
наступна статтяЗнaєтe як Mocквa xoвaє пpaвдy пpo yкpaїнcькy icтopiю..? Бyв y Pociї тaкий xyдoжник Mикoлa Heвpeв.. I oт якocь y 1888 poцi вiн нaмaлювaв кapтинy.. Kapтинa вигpaє виcтaвки, та eкcпoнyєтьcя зa кopдoнoм..