Порошенко-Зеленському! “Володимир Олександровичу, ви навіть не уявляєте, це навіть на одну зарплату не вистачить…”

0

Щойно з митниці ми отримали перші 12 кисневих концентраторів. Ви пам’ятаєте, що відразу по завершенню виборів на початку листопада я обіцяв, що ми зробимо все можливе, для того, щоб якнайшвидше привести їх в Україну.

Нам на це вистачило 3 тижні, владі не вистачило 9 місяців. Але благодійники, як завжди, приходять на допомогу.Перші 4 кисневих концентратори поїдуть до Рівненської області, і до цього долучилася родина Луценків, за що хочу висловити їм окрему подяку. Решта поїде до Київської, Тернопільської, Львівської області, і так ми будемо щотижнево відправляти апарати у регіони України. І до кінця року плануємо отримати ще більше 40 кисневих концентраторів — кожен на два ліжка.

Володимире Олександровичу, ви кажете, що зараз країна стоїть перед дилемою: а кому ж допомагати? Чи малому і середньому бізнесу, який ви кинули у прірву і знищили ще локдауном весною. Чи людям, які залишилися без кисню, без ліків, без ліжок, сам-на-сам з одною з найстрашніших хвороб. Я хочу вам відповісти: не треба питати у дитини, кого вона найбільше любить: тата чи маму, бо і на людей, і на малий та середній бізнес 8 тисяч гривень — це не допомога, це і на одну зарплату не вистачить.

Потрібні гроші, яких у вас немає. Які ви розікрали з вашим «Великим крадівництвом», забравши у місцевого самоврядування, науки, культури, освіти. Разом з вашим оточенням поклали у кишеню до 40% виділених коштів, забравши їх з коронавірусного фонду. І зараз виявляється, що вам нема де взяти гроші, окрім як у Міжнародного валютного фонду. І ще ведете дискусії, а чи варто брати ці гроші? Чи не дуже жорстко вони вимагають наведення порядку у країні?

Я хочу наголосити, що у світі багато країн, які живуть без грошей МВФ: вони виходять на ринок, бо їм довіряють, і на комерційній основі залучають кошти для фінансування бюджету. А зараз найдешевші гроші за всю історію в світі, які надрукували, щоб подолати пандемію. Але ви їх не візьмете, бо вам ніхто не довіряє. А для того, щоб вам знову повірили, треба відновити антикорупційну інфраструктуру, відновити електронне декларування, яке було створене нашою командою, і ще велику кількість речей, бо ви втратите і гроші, і безвіз, і все інше.

Але я твердо переконаний, що разом ми подолаємо і війну, і агресію, і пандемію, і економічну кризу, і конституційну кризу, все, куди намагається нас завести влада. Щотижнево ми відправлятимемо кисневі концентратори в регіони України.

Я щасливий, що ці машинки врятують життя сотень українців.

Петро Порошенко

Загрузка...
попередня статтяРегулярно віддавав пакет продуктів бідній бабусі на вулиці. Перестав допомагати після однієї фрази
наступна статтяПaм’ятaєтe цe лeгeндapнe вiдeo? Зaзвuчaй ми бaчuли лишe nepшу БMП. Ocь вiдeo цiлкoм i вєлiкiй pуccкiй язuк.. Пpopuв бapикaди в Мapiупoлi. 2014 piк