“Порве за України: пішли чутки, що Маруся Звіробій йде до Верховної Ради, хтось зненацька почав поливати брудом і хейтети”, – Олексій Петров.

0

Від себе хочу сказати. Якщо би під скляним куполом Верховної Ради було би як можна більше таких як Маруся, то я би набагато спокійніш спав!

Як тількі пішли чутки, що Маруся Звіробій йде до Верховної Ради, (перевибори у Надвірній), хтось зненацька обісрався і почався хейт. Я розумію, що комусь-то дуууууже не довподоби той факт, що мандат депутата ВР може отримати людина, яка порве за Україну на шмаття. А тому бруд полився з усіх каналів. Про це написав Олексій Петров у себе на сторінці у фейсбук.

Коли мова йде за особистість, так, або інакше дотичну до війни, обов’язково знайдеться хтось, який скаже… «Ойталадно… Где он (она) была? Что-то я не видел его (её)…», і далі йде довгий перелік населених пунктів.

І люди, які взагалі не знають, що таке війна, починають наче віслюк махати головою одразу погоджуючись з почутим. Ну людина сказала, значит так воно і є! А те, що на парканах теж багато чого пишуть, про це замислюватись часу немає! Справа в тому, що більше половини тих, кого я називаю бойовими побратимами не зустрічали мене на війні. Як і я не бачив їх на тієї ж війні, жодного разу! Але це не відміняє того факту, що кожен з нас виконував своє бойове завдання по захисту України від російських загарбників!

Від себе хочу сказати. Якщо би під скляним куполом Верховної Ради було би як можна більше таких як Маруся, то я би набагато спокійніш спав!

Пліч о пліч! Разом до перемоги!

Image
Загрузка...
попередня статтяМарічко, у тебе щось сталося? – не вuтрuмавшu запuтала, дuвлячuсь на її червоні від сліз очі. – Не можу говорuтu, – відмахнулася, впала на подушку і просто заревіла
наступна статтяМи більше не почуємо її чарівного голосу: зупинилося серце легендарної української співачки