Прес Секретар Зеленського Мендель: в скандальному голосуванні Конституційного суду винні “судді Порошенка”

0

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського – Юлія Мендель заявила, що в скандальному голосуванні Конституційного суду щодо е-декларування винні “судді Порошенка”.

Відповідний коментар вона сьогодні опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Мендель, зокрема, підтримала ініціативу Зеленського припинити повноваження всіх суддів Конституційного суду.

“Жодної альтернативи запропонованому оновленню Конституційного суду немає. Це дуже схоже на дивнуватий жарт, але це справді відбулось: Порошенко звинуватив Банкову у тиску на суд! У ситуації, коли суд хоче скасувати всі революційні надбання останніх років. А чинний президент хоче через прозорі інструменти, через рішення РНБО і Верховної Ради зупинити відвертий реванш. Сьогодні судді КС — то є судді самого Порошенка. Саме так. Він кожного окремо відбирав та рекомендував на посади”, – написала Мендель, процитувавши колонку

голови фракції “Слуги народу” Давида Арахамії.

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Загрузка...
попередня статтяТільки що! Саакашвілі не став мовчати – натиск! Він підняв людей – немислима звістка, це вже не зупинити!
наступна статтяГодину тому! Зеленський пішов проти системи – це таки сталось. Візьмуть всіх – шалена істерика, всіх під суд!