Просто на похороні Кернеса! Вчинок Кличка шокував всю країну. Українці розлючені – цинізм

0

Мер Києва Віталій Кличко, який приїхав до Харкова попрощатися з померлим градоначальником Геннадієм Кернесом, зробив селфі з прихильницею. Сталося це у фойє театру опери та балету імені Лисенка, де проходила церемонія прощання.

Відповідний знімок публікує “Думська” в середу, 23 грудня.

На фото Віталій Кличко робить селфі з дівчиною в будівлі ХАТОБу під час того, як інші харків’яни проводжають в останню путь Кернеса.

Ймовірно, дівчина була прихильницею Кличка, раз попросила його сфотографуватися. При цьому, незважаючи на недоречність такого дійства під час траурних заходів, мер Києва не відмовив їй.

“Як ми і говорили, Кличко продовжує несамовито піарити результати опитувань, в яких він – поруч із Зеленським по рівню довіри.

Але цей пост, насправді, про інше. Сьогодні в коментарях прочитали від одного з нашого підписників тезу на кшталт “після того, як Кличко приїхав на похорон Кернеса, я його заповажав”.

Друзі, явка на сьогоднішніх похоронах НЕ була тестом на адекватність. А ось неявка – якраз була.

А що стосується Кличка, то крім скроневої його сьогоднішньої “джинси” (витрачено близько 50 тис гривень, не менше) – ось вам його фото на церемонії прощання з Кернесом. селфі, чому ні, дуже доречно ?♂️

Він туди не для того, щоб вшанувати пам’ять померлого мера приїхав. А за фоточками і цифрами до рейтингу на вибори президента. Просимо не забувати “, – коментує те, що відбувається” Клименко-Тайм “.

Нагадаємо, 23 грудня, в Харкові попрощалися з мером Геннадієм Кернесом. Він помер в берлінській клініці “Шаріте” після ускладнень від коронавірусу у віці 61 року.

Під час церемонії поховання мера Харкова Геннадія Кернеса невідомі запустили феєрверк.

Відповідне відео виклали в місцевих Telegram-каналах. Похорон проходив на другому міському кладовищі на вулиці Пушкінській.

Судячи з кадрів, прозвучало кілька залпів. Люди, які були присутні на церемонії, під час салюту озиралися на всі боки, намагаючись зрозуміти, де влаштували салют.

За попередньою інформацією “Суспільного”, феєрверк запускали в районі станції метро “Київська”.

Керівник ГУ Національної поліції України в Харківській області Андрій Рубель повідомив виданню, що правоохоронці з’ясовують, хто організував феєрверк.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяЗараз неможливо! Разумков не став мовчати! Не відповідає дійсності!
наступна статтяПросто на засіданні! Кабмін зробив це – кадрові перестановки!