Просто в ефірі! У Зеленського влуnили Бойку – потраплять під удар. Це ще не кінець, почалось!

0

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна й надалі накладатиме санкції. І під удар потрапить низка депутатів чинної скликання Верховної Ради. Також він попередив про кримінальну відповідальність за співробітництво з Росією та бойовиками на Донбасі.

Про це Данілов заявив в ефірі “Свобода слова Савіка Шустера”.

Так Данілов відповів на закид одного з лідерів ОПЗЖ Юрія Бойка. Той, зокрема, заявив, що в Україні можуть зібратися 5 – 6 високопосадовців і ухвалити рішення на основі певних документів. Але ці документи суспільству не показують. Водночас немає вироку.

“Сьогодні санкції наклали щодо одного депутата та каналів. А завтра під удар можуть потрапити інші”, – заявив Бойко.

Секретар РНБО наголосив, що найближчим часом санкції будуть тривати.

“Будемо їх запроваджувати проти певних категорій осіб – і фізичних, і юридичних. Більше того, можу з упевненістю сказати, що там буде низка депутатів, які сьогодні засідають у Верховній Раді. Маємо більше ніж достатньо аргументів, щоб це впровадити”, – зауважив Данілов.

Він підкреслив, що це не якась одноразова акція. Оскільки сьогодні з боку Росії відбуваються інформаційний тероризм і гаряча війна на Донбасі. Натомість в Україні є люди, які це підтримують.

“І коли люди допомагають Росії в її агресії, коли вони починають бути постачальниками військовим формуванням тих чи інших засобів, за допомогою яких потім гинуть наші люди. За це всі будуть нести відповідальність, зокрема й кримінальну. І це буде обов’язково”, – підсумував Данілов.

Також Олексій Данілов підкреслив, що санкції проти телеканалів Віктора Медведчука вже неможливо скасувати. Секретар РНБО назвав роботу “112 Україна”, ZIK та NewsOne “інформаційним тероризмом”.

Про це Данілов сказав під час Київського форуму безпеки. Він додав, що рішення про санкції готувалося тривалий час і ґрунтується на матеріалах спецслужб.

Секретар РНБО наголосив, що підстави для запровадження санкції були вагомі, а саме рішення готували “дуже-дуже ретельно”. Він пояснив, що апарат РНБО дуже ретельно відстежує все, що відбувається в інформаційному просторі.

За словами Данілова, вже тоді було зрозуміло, що “це не засоби масової інформації, а суто пропагандистська машина Росії”.

“І до того часу, поки у нас були не повною мірою зібрані всі матеріали про їх діяльність на території Росії, поки не зібрали все це в єдиний пул, ми не могли ухвалити це рішення. Тоді б ми зіткнулися з певною небезпекою скасування таких рішень. Ці рішення скасувати вже неможливо”, – відзначив Данілов.

Він уточнив, що українські служби збирали інформацію протягом 8 місяців. І чим більше інформації отримувала РНБО, тим зрозуміліше ставало, що це дуже небезпечна для країни ситуація.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяOдecа. Книжкoвий яpмapoк. Пopяд зi мнoю cтoять мaмa і cин. Мaлoмy дecь poків шicть. Maлий питaє мaмy: “- Maма, нy кyпi вoт eтy… – Дaня, зaчєм oнa тєбє? – Hє вiжy в нєй cмиcлa..”
наступна статтяУ прямому ефірі! Аваков зробив гучну заяву! На всю країну – правда випливла!