Просто в студії! Мосейчук заткнула Шуфрича – що ви несете! Скандальний нардеп побілів – Українці аплодують!

0

Ведуча програми «Право на владу» висміяла паралелі Шуфрича між НАТО та Ливонським орденом.

В ефірі програми «Право на владу» нардеп від «Опозиційної платформи – За життя» Нестор Шуфрич аргументував свою думку про те, що Україні не треба вступати в НАТО давніми війнами. Мовляв, колишні вороги України нині в Альянсі. Зайшов так далеко, що згадав українських полонянок, яких захоплювали та вивозили в Османську імперію. Про російську агресію згадувати не став.

«Несторе Івановичу, Русские народные сказки припиніть читати»!, – не стрималася і просто розсміялася в обличчя Шуфричу телеведуча.

“Дрімучість яка, ви що! Вас же готують перед кожним ефіром, Що ж ви несете?” – продовжила Наталія Мосейчук.

Шуфрич перебиваючи телеведучу став заявляти, що у нього немає проблем з НАТО ні з ким, він може бути громадянином Словаччини чи ще якоїсь країни.

Після цих слів Наталія Мосейчук розлютившись, перебила нардепа і гнівно заявила:

“Так, стоп все. А тепер дивимося. Значить Шуфрич може бути громадянином всіх НАТівських країн….

Шуфрич знову перебив Мосейчук і сказав, що він точно знає, що Україну в НАТО ніхто не чекає.

Телеведуча парирувала слова нардепа і запитала його, так чому він тут сидить?

І це не усі перли Шуфрича під час програми. Так нардеп розповів, як у 2014 році під час російського вторгнення зустрічався в Криму зі скандальним російським політиком Володимиром Жириновським і займався його евакуацією з півострова.

«28 лютого точно з мандатом Олександра Турчинова я прилетів в один день з Петром Порошенком в Сімферополь. Різними літаками, але в один день. Але мене зустріли поважно, а Порошенка обілляли всім чим можна на площі перед Верховною Радою Криму, тому що його там сприйняли як зрадника», — стверджує Шуфрич.

Він розповів, що дійсно зустрічався з колаборантом Володимиром Костянтиновим, який в березні 2014 звинувачений генпрокуратурою у державній зраді.

«Ми багато про що домовилися, але, на жаль, на наступний день через розбалансування і дезорганізації різних гілок влади в Україні, які не встигли сформуватись, було порушено кримінальну справу проти Костянтинова і Аксьонова і пішло-поїхало», — зазначив Шуфрич.

Також політик підтвердив, що бачився тоді й з лідером Ліберально-демократичної партії Росії .

«Я дійсно зустрівся з Жириновським. І коли побачив, що його штучно не випускають із Сімферополя, я звернувся до Пашинського з проханням відправити його додому. Тому що до 11 ранку закрили повітряний простір, дозволили прилетіти тільки Порошенку і мені. Україна, до речі, закрила повітряний простір. Вони знали, що я прилетів від керівника української держави і тоді вирішили, що Жириновському краще летіти додому. Там і без нього всього вистачало», — підсумував політик.

А також підпишись на Перший Український телеграм-канал, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.

Загрузка...
попередня статтяУбоге дитинство в СРСР: Ви теж хочете таке для своїх дітей? — Максим Мирович
наступна статтяДоктор Комаровський розповів правду про індійську вакцину Covishield: всі розмови – маячня