Просто зараз! Литвин в ауті – він ганебно програв. Рішення прийнято – після РНБО. Данілов аплодує – браво!

0

На чергових виборах ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка 17 березня, попередньо, перемогу здобуває проректор Олександр Рожко. Він зі значним відривом випереджає проректора Володимира Бугрова, а також одіозного політика Володимира Литвина.

Про це пише OBOZREVATEL з посиланням на свої джерела в університетських колах.

“Більшість студентів і викладачів свій вибір вже зробили на користь Рожко”, – повідомило джерело, відмовившись назвати цифри розподілу голосів до закінчення голосування.

Станом на 12:00 воно проходило в звичайному режимі, без порушень. Виборчі дільниці повинні припинити роботу о 15:00.

Як відомо, обов’язки ректора цього навчального закладу з 30 жовтня 2020 і до призначення нового покладені на Леоніда Губерського.

Олександр Рожко близько 23 років працює в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, не один раз говорив про свою любов до цього вузу.

А ось тг-канал Шептун повідомляє, що вибори в КНУ ім.Шевченка намагалися зірвати і можливий скандал.

“Голосування закінчилося, явка 71%. Володимир Литвин звинувачує Володимира Бугрова в медійному цькуванні. На виборчих дільницях роздавали листівки з підтримкою Литвина (фото). У Литвина називають це частиною роботи чорних технологів, які обслуговують віцеректора Бугрова. Литвин в стінах університету заявив, що з Бугровим працює команда піарника Андрія Коваленка, і цькування в медіа, телеграмі, провокації, листівки і все брудні методи проти нього придумали вони, використовуючи інструменти політичної боротьби.

Литвин готує скаргу в міносвіти. Але в університеті його випади серйозно не сприймають. Перші підрахунки показують що кандидати Рожко і Бугров в лідерах, ректором стане один з них “, – йдеться в повідомленні каналу.

А ось за інформацією «ВВС Україна» екс-спікер Ради Володимир Литвин програв вибори ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Лідерами виборчих перегонів стали проректори Володимир Бугров (44% голосів) і Олександр Рожко (15% голосів). Вони і вийшли до другого туру.

Литвин зайняв четверте місце, набравши 4% голосів.

Нагадаємо, раніше Володимир Литвин заявив, що секретар РНБО Олексій Данилов своїми заявами втручається у виборчий процес Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Данілов під час брифінгу 11 березня, коментуючи прийняття “Харківських угод” у 2010 році сказав про Литвина, що йому “було б соромно дивитися в очі студентам, і при цьому голосувати за ті ганебні речі”.

“Я б запропонував секретареві РНБО прийти до студентів, і ми з ними поговоримо і подивимося, хто має право дивитися в очі студентам – людина, яка безапеляційно робить заяви, втручається у виборчий процес в університеті. Я думаю, що можна було б почекати і свої оціночні судження висловити в установленому порядку.

Це, як мінімум, аморально і непорядно. Я розумію, що є зацікавленість в іншому кандидаті, але не в такий спосіб це потрібно робити “, – емоційно висловився Литвин.

В Україні відкрився Перший Український телеграм-канал. 3еленський і Шмигаль вже на нього підписались. Все найважливіще, що робиться в країні тепер тільки ТУТ. Приєднуйся і ти!

Загрузка...
попередня стаття“Я все бачив, Марійка прийшла, а він…”: У справі вбuтої Марійки з Херсона з’явився свідок, неочікуваний поворот
наступна статтяВ Україну йде потепління: синоптик 5 хвилин тому назвала дату