Тарас Березовець: “Дубинський не жилець – це вже очевидно. Від американців не відіб’єшся.

0

25 січня на засіданні фракція “Слуга народу” не прийняла рішення про виключення Олександра Дубинського.

 Присутній на засіданні “Слуги народу” президент Володимир Зеленський двічі звертався до Олександра Дубинському з проханням піти добровільно.  Після включення нардепа до списку санкцій США глава держави рекомендував парламентарія самостійно прийняти таке рішення, щоб не шкодити фракції в майбутньому.

 Про це в своєму ТГ-канал повідомив екс-нардеп Сергій Лещенко.

Image

Дубинський відмовився покидати фракцію, кажучи про те, що Зеленського вводять в оману.  Президент у відповідь попросив не прикриватися іменем Тараса Шевченка і покинув засідання.

 Очікується, що найближчим часом організують “голосування у вигляді збору підписів з трьох питань: підтримати Дубинського, вигнати його з фракції, зняти з посади заступника глави комітету з фінансів”.

Політолог Тарас Березовець, коментуючи питання виключення Дубинського з “слуг”, визнав, що у президента немає вибору.  Зеленському доведеться розлучитися з парламентарієм і почати розслідування проти нього, або він з сам ризикує стати фігурантом розслідування США.

 “Дубинський не жилець – це вже очевидно. Від американців не відіб’єшся. Потрапив як кури в ощип. У Зеленського вибору зовсім немає”, – вважає Березовець.

За матеріалами dialog.ua

Загрузка...
попередня статтяДомашній сир з молока і сметани — дуже легко приготувати!
наступна статтяАнатолiй Грицeнко – бiльшe мовчати я нe можу, настав час. Дивiтся сюди, що Вам щe трeба надати, щоб Ви ….