Режисер “Кіборгiв”: “Я б сказав Зеленському це прямо в очі. Це не монтується у мене ні в голові, ні в серці”.

0

Режисер кінострічки “Кіборги” Ахтем Сеітаблаєв висловив в інтерв’ю, що щиро не розуміє, як президент і продюсер “Сватів” Зеленський може знімати в своєму серіалі людину, яка активно виступає за анексію Криму.

Ахтем Сеітаблаєв став гостем програми “Досьє” на каналі “еспресо”. Режисер розповів про свої кінокартини, висловився про політику і президента Володимира Зеленського, інформує Діалог.UA. Ахтем Сеітаблаєв не розуміє, як Зеленський, який є одним з творців серіалу “Свати”, може знімати Федора Добронравова в серіалі “Свати”, який підтримує анексію Криму.

“Я не розумію, як можна бути громадянином країни і при цьому не відчувати і допускати таку думку, що людина, яка відверто підтримує окупацію твоєї країни, ти можеш її знімати у своїх стрічках, ти можеш через суд…. і робиш це. Через суд домогтися поновлення серіалу. Тим більше, якщо ти президент…., це не монтується у мене ні в голові, ні в серці. Я бачу, що зараз відбувається, й іноді я проходжу або у ярість, або у жах, і мені іноді нічого сказати, окрім нецензурної лексики”, – розповів Ахтем.

Ведучий програми запитав у режисера фільму “Кіборги”, щоб він сказав Зеленському, зустрівшись з ним один на один. За словами Ахтема, він би запропонував Володимиру Зеленському поїхати з ним до Криму і подивитися в очі дітям, чиї батьки потрапили під арешт за те, що вони вийшли на мітинг з українськими прапорами і протестували проти окупації півострова Росією.
За матеріалами сайту Діалог.UA.

Загрузка...
попередня статтяЯніна Соколова: Це пост Наталії Королевської про “беркут”. Вона заступник голови комітету у справах ветеранів.
наступна статтяВаші рідні не сидять! Порохоботів жорстко поставили на місце…