Сьогодні cин зaпитaв бaтькa: “Як ви жили paнiшe бeз Iнтepнeту, кoмп’ютepiв, тeлeфoнiв?” Ми, люди 1939 – 1985 pp, ми блaгocлoвeннi. Нaшe життя – цe живий дoкaз цьoгo

0

Пост українки у фб мовою оригіналу:

Одного разу син запитав свого батька:”Як ви жили раніше без доступу до технологій:без Інтернету, без комп’ютерів, без телевізорів, без кондиціонерів, без телефонів?

“Батько відповів:

“Оскільки ваше покоління живе сьогодні: без молитви, без співчуття, без честі, без поваги, без сорому, без скромності, не читаючи книг …Ми, люди 1939 – 1985 рр., ми благословенні.Наше життя – це живий доказ цього:ми ніколи не носили шоломів, граючись та катаючись на велосипедах.Ми не боялися ходити самі до школи з першого дня.Після школи ми гралися до заходу сонця.Ми ніколи не дивилися телевізор пів дня.Ми гралися з справжніми друзями, а не друзями з Інтернету.Коли ми були спраглими , ми пили воду з-під крана, а не з пляшки.

Ми не часто хворіли, хоча ми ділилися однією склянкою соку з чотирма друзями.Ми щодня їли картоплю і багато хліба і ніколи не набирали ваги.Ми самі створювали свої іграшки і гралися ними і ділилися своїми іграшками та книгами.Наші батьки не були багатими. Вони дарували нам свою любов, навчили нас цінувати духовність, дали нам розуміння справжніх людських цінностей – чесності, вірності, поваги, наполегливої ​​праці.У нас ніколи не було: мобільних телефонів, DVD, PlayStation, Xbox, відеоігор, ноутбуків , інтернет-чатів.

Але у нас були справжні друзі!Наші спогади були на чорно-білих фотографіях, але вони були яскравими та барвистими, ми із задоволенням переглядали сімейні альбоми, та з повагою зберігали портрети наших предків.Ми не викидаємо книги в смітник, ми стояли за ними в черзі.Ми не показували своє життя публіці і не обговорювали життя інших , як ви – показуючи своє життя в Instagram, публічно обговорюючи сімейні таємниці в ЗМІ.Ми унікальне та найрозумніше покоління, тому що ми останнє покоління, яке слухає своїх батьків і перше покоління, яке слухало своїх дітей.

Лариса Сорока

Загрузка...
попередня статтяУкpaїнeць: Вибaчтe, aлe якi мoжуть бути квoти в мoїй хaтi?! Якi мoжуть бути квoти нa мoїй piднiй зeмлi?! Пoдивiться нa Пoльщу aбo Iзpaїль… Я щe пoвинeн випpoшувaти?..
наступна статтяКоханий ,тобі назавжди 21… Ми з маленьким Горошком тебе дуже сильно любимо..Я розповім нашому малюку що наш татко герой