Садовий обвів Зеленського навкруг пальця! Львів’яни вигадали несподіваний спосіб обходу “карантину вихідного дня”

0

Міська влада Львова ухвалила рішення оголосити робочими днями до 30 листопада суботу та неділю для закладів громадського харчування, ТРЦ, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків. Таким чином влада збирається обійти карантин вихідного дня.

Про ухвалене рішення 13 листопада повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у Facebook.

я на території Львова оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків», — написав він. 

Садовий додав, що тепер у Львові неможливо запровадити карантин вихідного дня, бо «в нас немає вихідних».

«Люди мають право на працю. Залишаю скан рішення Виконавчого комітету.

У випадку, якщо завтра хтось буде намагатись заважати вам працювати, покажіть їм це рішення і звертайтесь на гарячу лінію за телефоном 1580.

Наші юристи допомагатимуть захистити ваші права. Це нетипова ситуація.

Я не пам’ятаю такого випадку, щоб уряд ухвалював рішення, не порадившись з підприємцями, яких просто викидають на вулицю без жодних засобів для існування», — додав міський голова Львова.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий пояснив, чому відмовляється запроваджувати в місті карантин вихідного дня.

Він наголосив, що заборона працювати ресторанам, торговим центрам і непродовольчим магазинам на вихідних, позбавить доходів десятки тисяч працівників та бізнесменів.

Загрузка...
попередня стаття“У цю ніч я мoлилacя, бo нe знaлa, як дoжити дo paнку. Якщo нeмaє гpoшeй, нa цьoму вce, noмиpaйтe…” – Дівчина з KOBIДом poзкaзaлa пpo cпpoби дoбитиcя дoпoмoги
наступна статтяЗа покупками з дітьми: з’явилося відео, як “Епіцентр” працює в карантин вихідного дня