Скандальна професорка Більченко відкрилася остаточно! Вона пішла на каналі “ДНР” і заявила, що регулярної армії РФ на Донбасі немає

0

Професорка НПУ ім. Драгоманова Євгенія Більченко остаточно розкрилася і тепер шукає підтримку на каналах «ДНР». Ось тут на Юніоні вона розповідає, що немає ніякої регулярної армії РФ на Донбасі.

Що відомо про скандал з Більченко

  • Днями Євгенія Більченко спричинила скандал у мережі, розкритикувавши закон про мову. Хмизу додали такої її подальші заяви щодо Росії і бачення війни на Донбасі.
  • Мовний омбудсмен Тарас Кремінь нагадав, що жінка вже тривалий час перебуває в базі «Миротворця», припустивши, що її діяльність курується з Москви.
  • Значна частина студентів, представників студентських самоврядних організацій та професорсько-викладацького складу висловилися за неприпустимість роботи викладача з такими переконаннями в НПУ імені М.П. Драгоманова
  • На скандал були змушені відреагувати в Міністерстві освіти. В заяві МОН підкреслюється, що тема мови має обговорюватися “виключно з повагою і толерантністю». При цьому наголошується, що “Україна вибрала свій шлях з мовного питання. Він про турботу навколо державної мови, що важливо для країни”. Більченко заяву Міносвіти привітала.
Загрузка...
попередня статтяВ Україні захотіли запровадити нові трудові штрафи! Кому чекати “сюрпризів”!
наступна статтяСніг і мороз! Синоптик озвучила прогноз погоди на п’ятницю!