Слова Арестович неможливо читати без сліз – Україна повинна зробити свій вибір

0

Більш жахливих злочинів, ніж робили більшовики в період 1917-56 років, мабуть, годі й шукати за всю історію людства. “Більш жахливих масових злочинів, ніж робили більшовики в період 1917-56 років, мабуть, годі й шукати за всю історію людства”, – пише Арестович у себе на сторінці в Facebook, передає Діалог.UA. Звірства, що перевершують людську уяву, вони зробили державною політикою. Як сказав колись Віктор Суворов: головне диво радянської влади – це не Гагарін або балет, а померлий від голоду український селянин.

Це було сказано в період, коли Голодомор ще не був зрозумілий і оцінений як організований геноцид українського селянства. Сьогодні, коли отримані нові дані, ми вже розуміємо, що це була відповідь сталінської системи на 5500 (!) Тисяч селянських виступів, повстань, епізодів збройного опору, наданого більшовикам в українському селі. Пізніше радянська влада буде застосовувати ту ж політику в Афганістані: модернізувати міста і вибомблівать в прах село як основне джерело опору.

Політика державного геноциду доповнювалася політикою етнічних чисток, коли в будинку загиблих, переселених і вигнаних заселялися прибульці з Росії. Сьогодні Путін відтворює ту ж логіку в Криму і на Донбасі. Якщо ви думаєте, що в 21-му столітті неможлива ситуація, при якій батьки їдять своїх дітей, пам’ятайте, що в світі 21-го століття, дуже цивілізованому і просунутому, щороку дев’ять мільйонів людей як і раніше вмирає від голоду, а сотні тисяч убитих в Югославії – недавня історія в центрі Європи.

Сьогодні лунають голоси на користь примирення з тими, хто повертає нам випотрошених полонених і знімає унітази з бойових кораблів перед їх поверненням. Це не перша спроба українського народу обдурити самого себе, і він нічому не хоче вчитися не перше сторіччя. Але є такий спеціальний день в році (сьогодні), коли народу треба повторювати не тьмяніють від часу істину: хто повірить Москві, рано чи пізно буде їсти своїх дітей (в прямому чи переносному сенсі). От і все.

Загрузка...
попередня статтяВлад Яма розповів про найважливіше дні у своєму житті, який змінив його життя
наступна статтяЧерез шторм в азовському морі люди відмежовані від великої землі: ситуація зараз складна