Сніжана Єгорова: “Я абсолютно екологічно чистий продукт, знайти на мене компромат нелегко. …На жаль, Зеленський…”

0

Снєжана Єґорова в суботу на ЗіК висловлювала глибоке розчарування в шостому президенті: “Я абсолютно екологічно чистий продукт, знайти на мене компромат нелегко. …На жаль, Володимир Олександрович Зеленський, незважаючи на всі наші очікування й сподівання, що він стане нашим, знаєте, таким народним героєм, захисником, відновлювачем справедливості… Виявився тією людиною, котра пішла на поводу у світових і різноманітних корпорацій, компаній, які розглядають Україну як жирну різдвяну качку, котру можна розпилювати, е, як це, роздирати на частки, поїдати поїдом, як то кажуть”.

Тобто, як бачимо, навіть отаке долучили до розшматування залишків рейтингу Зеленського і його “Слуг”, аби перетягнути максимум виборців до ОПЗЖ – аргументами про “зовнішню керованість”, про “розчарування”. Але поки без масштабного корупційного компромату на все і всіх.

Загалом психологічно дуже правильний підхід з точки зору політтехнологій: звинувачувати не виборців за їхній очевидно поганий вибір, а обраного – за те, що “розчарував”, “виявився не тим”. І дрейф виборців від СН в бік ОПЗЖ вже відбувається. Реакції влади поки жодної.

А щодо “екологічного продукту” Єґорова цілком права: вона дійсно є “натуральним екологічним продуктом”. І всі навіть точно знають, яким!))

Алексей Голобуцкий

Загрузка...
попередня статтяДружина Президента Зеленського: Мрію коли-небудь мати своє житло. Можливо, моя мрія здійсниться. Поки що це все мрії і плани
наступна статтяТепер можна з впевненістю сказати, що Пoрoх слова на вітер не кuдaє: Стало відомо про кінцеву ціль Порошенка