Уляна Супрун : Що ми наробили?. Степан Бандера не вітав з Новим Роком ні Гітлера ,ні Сталіна

0

На своїй сторінці в Фейсбук Уляна Супрун написала допис. Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено :

Першого січня — 111 років від народження провідника ОУН та ідеолога українського націоналістичного руху Степана Бандери. З кожним роком його боротьба та його філософія привертають все більше уваги, а його слова набирають все більшого значення.

“Хто будує на невластивих для нашого ґрунту світоглядових підвалинах, той, навіть при добрій волі й найкращих змаганнях, не поставить нічого тривкого, тільки помножить руїни”.

Під час Революції Гідності ми визначили наші фундаментальні принципи, на яких будуємо наше суспільство, нашу державу: свобода, справедливість, гідність. Це об’єднує нас, як українців. Мають значення назви вулиць і пам‘ятників, біля яких ми збираємось. Це впливає на наш світогляд, на цінності й принципи, на яких не лише базуємо нашу державу, а також виховуємо своїх дітей і, будуємо наше майбутнє.

“Ні на що не здадуться навіть найкращі нагоди й готовність допомогти, якщо сама нація не виборює й не кує своєї долі власною боротьбою”.

Ми маємо відстоювати нашу країну. Ніхто цього не зробить за нас. Герої, які захищають нас від російського окупанта, саме це і роблять. Незалежно чи вони з Донецька, Кривого Рогу чи Тернополя. А ті, які вітають лідера країни-агресора, окупанта, з Новим роком, очевидно не вірять у спроможність своєї нації виборювати свою долю. Шукають компроміси зі злом, бо це легше, швидше і короткозоро виглядає вигідніше.

Але після сотні років окупації російськими імперіалістичними силами, від царських до совєцьких, а зараз путінських гнобителів, може час послухати й чути слова Бандери: “З москалями нема спільної мови”.

За матеріалами сторінки в Фейсбук Уляни Супрун

Загрузка...
попередня статтяПетро Порошенко: Сьогодні 1 січня особливий для нас день
наступна статтяДмитрo Ярoш: Тaк, ми, всi рiзні: Люди чeсті тa нerідники. Вoїни тa «тилoві naцюки». Пaтріоти тa приcлужники Мoсkви.