“Та це сором! Ганьба тай все! Осадча задає питання українською, а Ротару відповідає россійською! Це що взагалі таке?”, – волонтерка

0

Українська співачка Софія Ротару виступила на концерті “Студії Квартал 95” після довгої перерви у творчості.

Запис концерту “Кварталу 95” відбувся 22 грудня у Києві в Палаці Україна. Виступ 73-річної народної артистки став справжнім сюрпризом і несподіванкою для глядачів залу.

Окрім виступу на концерті, співачка також дала інтерв’ю програмі “Світське життя” для Катерини Осадчої. В інстаграм-акаунті програми анонсували, що Ротару розповість про “рік в самоізоляції, сім’ю і ювілей Червоної рути”. У коментарях інтернет-користувачі почали запитувати артистку, де вона була стільки часу та чому після виступу у Росії 5 грудня лицемірно з’явилась в Україні.

Юсупова про Ротару

Інтерв’ю Ротару обурило відому українську волонтерку Наталію Юсупову:

“Осадча задає питання українською, а Ротару відповідає россійською! Це що взагалі таке? Її прославив український композитор с українською піснею» Червона Рута», Ротару вирісла в українському селі, співала на мові , а зараз в Україні вона соромиться розмовляти рідною мовою??! Та це сором! Ганьба тай все” – коментує Юсупова.

Загрузка...
попередня статтяВ Україні суттєво подорожчає мобільний зв’язок! Ціна деяких тарифів зросте майже удвічі
наступна статтяКамери відеонагляду зафіксували, що жінка виносить сумки з лікарні. Ось, що там виявилося!