Такого ніхто не чекав! Солдат ЗСУ поїхав в Одесу і показав як місцеві реагують на українську мову (Відео)

0

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан розповів про ставлення до української мови жителів Одеси, де він зараз перебуває.

Офіцер української армії Анатолій Штефан розповів про свої враження про те, як жителі Одеси реагують на українську мову. Штефан, який проводить відпустку на море саме в Одесі, після 3 днів в місті розповів, що спілкується з місцевими виключно українською мовою. При цьому він зазначив, що у відповідь російськомовні українці починають говорити з ним також українською мовою, повідомляє “Діалог.UA”

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter , спровокувавши велику кількість коментарів і відгуків користувачів. При цьому він підкреслив, що заявляють про “російську Одесу” вводять суспільство в оману, оскільки нічого подібного в реальності не відбувається.

“Три дні поспіль на море в Одесі спілкуюся виключно українською. Персонал готелю, в магазинах, на базарі продавці відразу починають відповідати теж українською. Трохи соромлячись, але щиро. Так що хто гарлапаніт про російську Одесі, йдіть в … Спасибі Одеса і пишаюся! ” – написав він.

Раніше повідомлялося, що проект закону про мову, запропонований БУЖАНСЬКЕ , розглядатимуть 16 липня. Нагадаємо, раніше Бужанський заявив, що має намір балотуватися в мери міста Дніпра.

Загрузка...
попередня статтяГоловний тренер ФК «Мункач» Віктор Ряшко, разом з дітьми заruнув у ДТП під Мукачевом.
наступна статтяСин Віталія Кличка щойно заявив що іде в мери Києва. Батько в шоці. Кадри