Такої паніки в Кремлі і особисто в Пyтiнa я ще не бачив: подивіться, що почалося в Росії (Відео)

0

За підсумками акцій 23 і 31 січня у 18 регіонах Росії порушили 40 кримінальних справ. Як передає Укрінформ, про це повідомив в ТГ-каналі глава міжнародної правозахисної групи «Агора» Павло Чиков.

Як уточнюють російські ЗМІ, зокрема, після акції 31 січня у Казані порушили справу про вандалізм через розбите за час мітингу скляне огородження; у Петербурзі – про застосування насильства до бійця ОМОНу, якого протестувальник нібито двічі вдарив кулаком; у Москві – про приведення у непридатність транспорту і доріг, у цій справі допитують затриманих політиків Андрія Пивоварова та Іллю Яшина.

Після акції 23 січня Слідком Росії повідомляв про порушення понад 20 кримінальних справ. Із посиланням на дані СКР, МВС і судів повідомлялося, що заведено у цілому 28 справ.

Після акції 31 січня силові відомства Росії поки що не звітували про кількість порушених кримінальних справ.

Як відомо 23 і 31 січня у Росії пройшли акції за звільнення з-під варти політика Олексія Навального. За даними російського проекту допомоги затриманим «ОВС-Інфо», на акціях 23 січня затримали понад чотири тисячі осіб, на акціях 31 січня – понад п’ять тисяч осіб. Також на акції 31 січня поліцейські застосовували електрошокери та сльозогінний газ.

Загрузка...
попередня статтяЛiкapкa: Пpo цe нiдe нe нaпишyть…Koлиcь, дyжe дaвнo, кoли я бyлa щe лiкapeм iнтepнoм, пpивeзли вaгiтнy жiнкy…Чepгoва aкyшep-гiнeкoлог вcю нiч бopoлacя зa її жuття..Жiнкy вpятyвaли…
наступна статтяКuянuн, a xoчeш, я poзпoвiм тoбi ЯК вce бyдe?! Cпoчaткy, тu бyдeш paдiтu тaкoмy oчiкyвaнoмy тoбoю мupy.. A пoтiм, oднoгo дня, тu paптoм зycтpiнeш знaйoмe б*длo з твoгo двopy, якe щe вчopa вukuдaлu з cyciдньoгo cyпepмapкeтy зa kpaдiжky пuвa. Тeпep цe бyдe “чyвak” пpu бaбocax, нa БeXє з бpaтoм з Дoнeцькa