Цаплієнко: “У” ДНР “під Горлівкою втрати глибоко в тилу – бойовики підозрюють диверсію українських партизан”

0

Продовжує надходити інформація про ситуацію під Горлівкою, де російські найманці зазнали важких втрат після зіткнення з передовими підрозділами української армії.

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко в своєму телеграм-каналі повідомив, що на даний момент у противника серйозні втрати, які, згідно з попередніми даними, становлять як мінімум 10 загиблих.  Бойове зіткнення відбулося під Горлівкою в районі населеного пункту Зайцеве.

Image

При цьому Цаплієнко зазначив примітний момент: загибель бойовиків сталася в глибокому тилу, що змусило росіян припускати роботу групи партизан.  “У противника протягом доби серйозних втрат: 10 загиблих, 3 поранених. В основному, в районі Горлівки (Зайцеве) і настільки глибоко в тилу, що бойовики підозрюють – проти них працює група невідомих партизанів. Хотілося б вірити, що опір місцевих реально існує  “, – написав Цаплієнко.

За матеріалами dialog.ua

Загрузка...
попередня статтяПід суд його! Гриценко влетів – Медведчука погнали, їх розбили! Цинізм не пробачать!
наступна стаття“Хочу розлучитися. Дізналася, що він кум Путіна”. Після заяви Марченко в соцмережах почали публікувати пародію на нього студії “Квартал 95” 2014 року