Це наш президент і сміятися з нього неможна! Гончаренко несподівано став на захисит Зеленського. ВІДЕО

0

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко розкритикував російського коміка Максима Галкіна за пародію на президента України Володимира Зеленського (щоб переглянути відео прокрутіть нижче)

Депутат Верховної Ради від партії “Європейська солідарність” негативно відреагував на нову пародію російського гумориста Максима Галкіна.  Із заявою нардеп виступив на своєму каналі в  Telegram

Пародію Галкіна на президента України Володимира Зеленського він назвав “стьобом”. “Мене складно запідозрити в надмірній любові до нашого Зе, але я хочу сказати наступне. Перше. Росіянам тут слово не давали. Друге.

Це наш президент, і нам над ним стібатися”, – написав депутат. Він уточнив, що в даному випадку Галкін стебется немає над Зеленським, а над інститутом президента в Україні.

Гончаренко назвав ситуацію “принизливою” і порадив Галкіну направити свій гумор на владу Росії.

“Нехай росіяни коміки краще про Путіна там у себе жартують. Ах, точно, вам же не можна, забув”, – констатував нардеп. Варто відзначити, що  пародія Галкіна стосувалася 5 питань, які Зеленський хоче поставити українському суспільству на місцевих виборах. Гуморист РФ запропонував свій варіант, які питання президент повинен задати. Передплатники не оцінили жартів.

Загрузка...
попередня статтяТуреччина вирішила допомогти Україні боротися з Росією в Чорному і Азовському морях: про що домовилися сторони
наступна статтяГалкін українською мовою потролив Зеленського через опитування в день виборів. Відео