Ціла в cльoзaх Тіна Кароль не добираючи слів звернулася до Полякової і відповіла на її хaмcтвo: “Cкaндaл починається і буде мати пoгaнe продовження”

0

У себе в Instagram співачка опублікувала коротке відео, знявши своє обличчя і написавши пару важливих фраз, що позначають її позицію.

Як відомо, під час останнього випуску шоу «Маска» Ольга Полякова назвала Тіну Кароль «відомою плакальницею на похоронах».

Настя Каменських, яка є детективом шоу, посміялася над порівнянням.

Ця хамська ремарка стала приводом для гучного скандалу в мережі. Численна армія шанувальників Тіни Кароль буквально оголосила війну Поляковій, яка була змушена записати відеозвернення і попросити пробачення у Тіни.

Сама Кароль цілий день ніяк не коментувала скандальний випуск, але ближче до вечора опублікувала відео.

“Скандал тільки починається. Тому що сильна”, – підписала короткий ролик зірка.

Шанувальників здивував похмурий вигляд Тіни Кароль, яка, найімовірніше, плакала. Під очима артистки виднілися синці. Виглядала вона не дуже добре.

На фан-сторінці співачки шанувальники залишили їй масу слів підтримки.

“Тін, ми любимо тебе”, “Наша найсильніша і найсвітліша, не сумуй”, “Тіна, ви неймовірно сильна дівчина! Все Буде Добре! Ми поруч, ми вас любимо!”, “Сильна і мудра”, “Моя улюблена дівчинка”, – пишуть користувачі Мережі.

Загрузка...
попередня статтяСнiжaнa Єгopoвa: “Мeня ceвoдня зaбaнили в Фeйcбукє. Знaєтє зa штo? Зa кapтинку, кaтopaя нaзивaєтcя двe Укpaины. Тaм двa oбpaзa людєй…”
наступна статтяТільки що погані новини для Медведчука. Партії 0ПЗЖ нe буде – вони в пaнiцi. Прийшов удар звідки не чекали