“У кафе Дніпра спитала: “Чи є до кави тістечко?” У відповідь почула:”Ничего не понимаю, что такое “тістечко”. Продавчиня сказала, що не розуміє мови, а Дніпро “руське” місто.

0

Відео. “У кафе Дніпра спитала: “Чи є до кави тістечко?” У відповідь почула:”Ничего не понимаю, что такое “тістечко”. Продавчиня сказала, що не розуміє мови, а Дніпро “руське” місто.

“Не знаю, що таке тістечко”: у кафе Дніпра працівниця порушує “мовний” закон (відео)
Продавчиня відмовилася обслуговувати покупця державною мовою.

Про це у соцмережі повідомила дніпрянка Ганна Счасна-Гарус і виклала відео.

“У кафе Дніпра спитала: “Чи є до кави тістечко?” У відповідь почула:”Ничего не понимаю, что такое “тістечко”. Я буду лучше учить французский. Днепр русский город был всегда”. Шукаю власницю цього кафе. Хочу її спитати :”Чиє місто Дніпро?!”, — написала Ганна.

За словами жінки, вона звернулася з цього приводу до уповноваженого із захисту державної мови. Відповіді поки не отримала.

Загрузка...
попередня стаття“Більше мені в цій країні – нічого не хочеться “: Cкандальна викладачка Більченко оголосила “карантин”. Я показала світу вже достатньо.
наступна статтяПотужна відповідь Ірини Геращенко Олексію Арестовичу, на його слова, що військові – плакси і вони жаліються..