У Києві касирка oблaялa покупчиню за прохання говорити українською: керівництво відреагувало

0

У київському супермаркеті NOVUS касирка лайкою відреагувала на прохання покупчині обслуговувати її українською мовою.

Про конфліктну ситуацію повідомила Ганна Сокіл, скриншотом допису якої поділилися на сторінці спільноти “Рух “За мову” у Facebook. Зрештою керівництво компанії відреагувало на інцидент і покарало як згадану касирку, так і її начальницю.

“Супермаркет NOVUS, вашим операторам закон неписаний? У вас було 1,5 року підготувати персонал і навчити спілкуватися українською, якщо вже за 30 років незалежності мама з татом не навчили. Відповідь касирки на прохання обслуговувати українською: “Началось, бл*дь”. Це вважається прийнятним? За що ваш HR-менеджер отримує заробітну плату? Чи ви маєте бажання принижувати українців? Так у вас це не вийде”, – обурилася Сокіл.

Вона зажадала, аби ситуацію негайно розглянули й покарали ініціаторку конфлікту. Крім того, дівчина оцінила роботу старшої касирки Оксани Семчук у 0 балів.

Невдовзі дівчина отримала відповідь від керівництва магазину, в якій її запевнили, що застосували санкції проти своїх співробітників.

“Касирку, яка обслуговувала вас, було депремійовано. Також їй було винесено сувору догану. Страшу касирку Оксану Семчук звільнено, а з усім персоналом проведено профілактичну бесіду. Ми в жодному разі не хотіли образити вас, а також наш український народ, але наслідки його тривалої русифікації ще даються взнаки”, – йдеться в листі керівниці магазину Ольги Полянічевої.

За матеріалами з сайту obozrevatel.com

Загрузка...
попередня стаття“Платили 10 000 грн в місяць. Завдання різні ставили: “Нацкорпус” зловив і допитав куратора тітушок біля бази “ОПЗЖ”: він розповів про оплату і завдання в Києві..
наступна статтяПенсійний вік для частини українців підвищується з 1 квітня: потрібно працювати більше