У мене медсестра попросила шприц, так як в сусідній палаті лежала бабуся, і вона їй 5 днів одним шприцем колола ліки, поки не погнулися голка…

0

Інтер’єр лікарні №22 подекуди лякає пацієнтів.

Лікування коронавірусу в Україні іноді здійснюється в жахливих умовах. Так, Харківська обласна інфекційна лікарня №22, де рятують хворих на COVID-19, подекуди лякає пацієнтів своїм виглядом. 

Про це йдеться в Telegram-каналі “Наш Куп’янськ”.

Зокрема, пацієнти поділилися фото інтер’єру лікарні з обшарпаними стінами, ржавими трубами і протертою підлогою. Крім того, у деяких місцях зі стін стирчать вирвані прилади.

“…У мене медсестра попросила шприц, так як в сусідній палаті лежала бабуся, і вона їй 5 днів одним шприцем колола ліки, поки не погнулися голка. Все тому, що у цієї бабусі не було грошей на нові шприци. Медсестри тоді отримували 6 тисяч гривень на місяць і їх тоді вже не вистачало, у нас була одна медсестра на 60 осіб”, – поділився побаченим один із пацієнтів.

За словами місцевих мешканців, попри наповненість лікарні, у селищі Куп’янськ-Вузловий нібито є два порожні закриті відділення лікарні, де можна було б лікувати хворих з коронавірусом. 

“Дорога владо, зверніть увагу на порожні лікарні своєї країни і буде де лікувати, і кому”, – кажуть місцеві мешканці.

Загрузка...
попередня статтяУ разі потреби готовий очолити державу! Поки 3еленський хвoрiє, під наглядом лікарів, голова ВРУ Разумков готовий підстрахувати президента
наступна статтяЯценюк: у 2014 poці я, як пpeм’єp зробив неможливе, я змeншuв нapoднuм дeпyтaтaм зapплaтy дo 6 000 гpивeнь. Тaк, пpeм’єp нe лiтaв тoді чapтepaми, бo ввaжaв цe бeзчecнuм у цих yмoвax, – мoжe, цe тaкoж пoпyлiзм?..