У виступі Зеленського на Шустер помітили дуже дивно деталь

0

Володимир Зеленський 6 грудня брав участь в ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”. З нагоди його виступу формат передачі зазнав серйозних змін.

На дивину в “бенефісі” Зеленського у Шустера звернув увагу блогер Мирослав Олешко, про що написав у своєму Telegram-каналі.

Увечері в п’ятницю, 6 грудня, Зеленський з’явився в прямому ефірі ток-шоу Шустера перед своєю поїздкою на нормандську зустріч.. Зеленський розповів про свої плани та цілі на прийдешні переговори. У Мережі тут же помітили, що всупереч звичаю, в студії не запустили інших гостей. Відповідав президент тільки на питання Шустера. Запустили в студію інших гостей, тільки коли Зеленський “відстрілявся” і відбув. “Свобода слова Шустера – це коли ти один в студії”, – прокоментував ситуацію Олешко. Примітно, що на передачу 6 грудня крім Зеленського, були запрошені екс-президент Леонід Кучма, колишній лідер Грузії Михайло Саакашвілі, глава ОП Андрій Богдан, лідери “Батьківщини” і “Голосу” Юлія Тимошенко і В’ячеслав Вакарчук та інші. З чим було пов’язано зміна формату передачі, і чи було це вимогою Офісу президента, поки невідомо. Але виглядає так ніби Зеленський не захотів відповідати на гострі запитання своїх політичних опонентів с опозиції.

За матеріалами Діалог

Загрузка...
попередня стаття“Сюрприз” для “євробляхерів”! Рада прийняла важливий закон!
наступна статтяУ Зеленського готують революцію! Гряде дещо неперебачуване!