Уявіть собі, що ви живете в Пирятині. Роботи немає. А якщо і є, то зарплата 5 тисяч гривень – за щастя… Реєструєте ФОП, позичаєте грошей у родичів і вкладаєте в меленький магазинчик

0

Допис директора з розвитку Work.ua Сергія Марченка. Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено:

“Просто уявіть собі, що ви живете в Пирятині. Роботи немає. А якщо і є, то зарплата 5 тисяч гривень – за щастя. Уявіть, що були на заробітках в Польщі і трохи заробили. Але ж хочеться бачити, як ростуть твої діти! Реєструєте #ФОП, позичаєте грошей у родичів і вкладаєте в меленький магазинчик тут, в Пирятині. Без шику, але свої 10 тисяч гривень в місяць він приносить. Ти дома, з дітьми, жінкою, друзями. Ніби, все налагоджується. Але наступає березень 2020 і тебе закривають на карантин. Хоча де в березні той Пирятин і де коронавірус.

Президент у телевізорі обіцяє підтримку, організовує штаб. Твоїми проблемами займаються кращі люди країни: Єрмак, Гетманцев, Степанов, Ляшко. Але проходить день за днем, а грошей нема. У родичів теж нема і вони просять повернути борг. А тобі нічим. Бо ти, сука, живеш у Пирятині і роботи тут немає. І ти ховаєш очі від тих, кому ти винен, перепозичаєш кожен місяць ті копійки, щоб розрахуватися то з одним, то з іншим.

А твої діти їдять одну картоплю. Проходить місяць за місяцем і ось тобі новина від уряду: а купи но ти, чуваче, ще касовий апарат! І ніби правильна річ, але ж як невчасно! Бо грошей не просто нема, а нема зовсім. І ти їдеш в Київ шукати правди. Але замість правди отримуєш від своїх слуг сльозогінного газу в пику і палкою по спині.Це була коротка замальовка з життя народу, якому “служить” Зеленський і його зграя.

Тому якщо сьогодні вас роздратували затори і ви не до кінця розумієте, чого хочуть ФОПи, зробіть паузу на подумати, перед тим, як писати гнівні пости. Жити вони хочуть. Просто жити.” – пише Марченко у своєму Фейсбук.

Загрузка...
попередня стаття3еленський: “Мене щ0йно привітав 6-Б. На душі стало затишно й тепло. Я обов’язково завітаю ще…”
наступна статтяНiцoй: Житoмиp, pecтopaн “Кopчма”. Питaю в oфiцiaнтa – Cкaжіть, а щo цe ви з нaми укpaїнcькoю poзмoвляли? Якa ж я бyлa здивoвaнa oтpимaвши вiдпoвiдь!