Укpaїнцi втрaтuлu дaр мoвu: мiнiстр кyльтyрu рaзoм з cвoїмu зaстyпнuкaмu зa грyдeнь вuпuсaлu сoбi кocмiчнi зарплати

0

Не встиг міністр економіки Тимофій Милованов поскаржитися на те, що його міністерський працю недостойно оплачується, як своїми зарплатами неприємно вразили працівники Мінкульту. 

Як пишуть Українські Новини, міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський разом із заступниками сукупно отримали понад 2 мільйони гривень зарплати. Дані нарахування прийшли їм за грудень 2019 року. 

Про це стало відомо, коли відповідний пост у себе на сторінці опублікував глава НСЖУ Сергій Томіленко. 

Він називає це цинічною культурою, коли співробітники міністерства роблять собі новорічні подарунки у вигляді сукупної зарплати в два мільйони гривень. 

Так стало відомо, що перший заступник Міністра культури Анатолій Максимчук отримав 405 тисяч гривень, заступник Міністра Ірина Подоляк – майже 395 тисяч, заступник міністра Олексій Сівірін – 366 тисяч гривень. Рекордну суму в 497 709 гривень отримав Державний секретар Міністерства культури України Ростислав Карандєєв.

Він зазначив, що це міністерство “іншої культури”, тієї яка погрожує журналістам введенням кримінальної відповідальності, підтримує жорстке регулювання журналістської діяльності, бореться з творчими спілками та іншим “нереформованим совком”. 

скрін Facebook

Також ми писали, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук звернувся до правоохоронних органів, щоб вони ужесточіліт заходи пошуку і виявлення нелегальних казино . Глава уряду розпорядився вжити необхідних заходів для недопущення реклами незаконного грального бізнесу, а також посилити заходи щодо запобігання переходу нелегального грального бізнесу в онлайн.

Раніше Стіна писала, що в 2020 році українці можуть розраховувати на зростання зарплати, і не тільки мінімальної . За їх словами підвищення заробітної плати за квартал може скласти від 700 до 900 гривень, що в цілому складе до 11600 – 11800 гривень. Зарплати підвищать змушене, щоб уникнути дефіциту робочої сили, який відбувається через трудову міграцію.

Загрузка...
попередня статтяНе працює пральна машина, не знаєте що робити?! Коди помилок всіх пральних машин
наступна статтяПровідниця відмовилася застелити місце старенькій бабусі, за що потім сильно nоплатилася