Українець-3еленському: Бачить Бог, я мовчав до останнього і нічо тобі не казав, надіявся. Але сьогодні увірвався терпець..

0

У Мережі українець Артем Моїсеїнко на своїй сторінці у Фейсбук опублікував важливе звернення до президента Володимира Зеленського. Чоловік згадав усі провали президента і його команди, проте все ж відзначив, що у Зеленського ще є шанс виправити ситуацію і увійти в історію.

Подаємо в оригіналі.

Бачить Бог, я мовчав до останнього …

Шановний Володимире Олександровичу. Половину свого кар’єрного успіху Ви побудували на тому, що висміювали і критикували абсолютно всіх президентів України. Упевнений, що Ви також з гумором поставитеся до мого скромного листа.
Коли півтора роки тому, 75% країни проголосували за Вас, я публічно сказав: «Дай Бог, щоб я помилявся».

Коли в липні минулого року в ВР вибралися перукар, тамада, весільний фотограф, спортсмен, сценарист і продюсер – тобто люди, які в держуправлінні не розуміються від слова «зовсім», я сказав: «Можливо, вони хоча б чесні».

Коли депутати Вашої політсили замовляли повій, міркували про дітей «низької якості» і про те, що «кумівство – це українська національна ідея» – я сказав: «можливо, вони ще наберуться досвіду». Ось дайте відповідь будь ласка, як можна тупити більше, ніж партія, до якої входить Ківа і Рабинович? Але Ваші змогли !!!

Я зараз хочу, щоб ви усвідомили: Ви своїм рішенням розпустили ВР, привели туди моно-більшість людей, які мало того, що не компетентні, так ще й дозволяють собі поведінку, яка виходить за всі рамки здорового глузду. Це було Ваше рішення, Ваша дія і це повністю Ваша відповідальність !!! Але про це ми згадаємо через 3 роки, коли Ваші сьогоднішні соратники почнуть давати сенсаційні інтерв’ю …

Але те, що відбувається в 2020 просто виходить за рамки добра і зла …

Давайте я перерахую хронологію, а ви мене поправте, якщо я помиляюся.

Отже, на планеті почалася пандемія. Останній раз подібне було близько 100 років тому. Всім дуже страшно. Ви вводите повний карантин. Поки все логічно. Проблема тільки в тому, що практично всі підприємства ледве-ледве вижили. До речі, навіть тут ваші міньйони примудрилися вляпатися в черговий скандал з рестораном «Велюр».

Але ми вижили. І навіть податки заплатили. І єдиний соціальний внесок. І військовий збір – все!

Настало літо. Ковід злегка відступив і всі змогли хоч якось працювати. Отже, у нас є загадка: що зробить влада країни, коли пандемія злегка відступила і є 4 місяці на підготовку до другої хвилі? Правильно, буде будувати дороги. Дороги, Карл !!! Ні, питаннями доріг дійсно потрібно було зайнятися ще в 00-і. Але коли людина задихається від пневмонії – то, я припускаю, якість дороги, по якій його повезуть на кладовище, відходить на другий план, ви не вважаєте?

Але ми рухаємося далі. Дива не сталося, і восени прийшла друга хвиля (для нас перша). Все літо пан Ляшко бив себе п’ятою в груди, що країна готується до осені і корона не пройде. Але вона прийшла. І прийшла в повну силу. Упевнений, в кожному місті +/- ситуація аналогічна Чернігову. Ліжко-місць не вистачає. Хворіють якщо не всі, то через одного. Лікарі не просто в шоці – вони нажахані.

Якщо це не біда – то я не знаю, що можна нею назвати. І що робить влада? «Кабмін передав 61,55 млн грн призначених для лікування онкохворих Укравтодору». Я просто поплескав.

Читаємо далі «” Нафтогаз “підняв ціни на газ для населення на 35%.» Ось це, я вважаю, дуже правильно. Ну а чого? У нас же зараз стабільне економічне зростання. Саме час підняти тарифи. Упевнений, що в червоній зоні всі стали заробляти мінімум в половину більше, ніж до цього. А тепер серйозно! Я розумію, що у Вас там в Конча-Заспі все добре і комуналку за Вас платимо ми, холопи. Але у нас тут як би все складно …

А тепер вишенька на торті. Сиджу я, значить, такий хороший. Червона зона – працювати не можна. Що жерти, з чого жити – незрозуміло. Грошей немає, але ви тримайтеся! Напередодні опалювального сезону ціна на газ піднімається на 35% (варіант віддати мого Моцарта за комуналку навіть не пропонуйте!). Гроші онкохворих укочують в асфальт …

А що президент? А президент задає нагальне питання для українського суспільства: «Як ви ставитесь до легалізації медичного канабісу?» СЕРЙОЗНО ?????????

Це ж якийсь сюр і замість вирішення дійсно гострих і важливих проблем Ви пропонуєте обговорити тему ганджубаса? Результати місцевих виборів показали, що підтримка СН на дні. З високою часткою ймовірності в найближчий рік монобільшість продірявиться, а опозиція не дрімає. У вас ще є час стати тим самим лідером, якого обрало майже 3/4 цієї країни! А я все також буду поважати думку більшості і сподіватися, що це я помилився, а не вони. Хоча, з кожним днем ​​робити це все складніше …

Джерело:korupciya.com

Загрузка...
попередня статтяУ салі більше корuсті, ніж в олuвковій олії! Тu здuвуєшся новому відкрuттю вченuх!
наступна статтяПoлтaвeць: “Цe пeнciйнe пocвiдчeння мoєї мaми. Вoнa вce життя пpoпpaцювaлa в кoлгocпi, i зapoбилa… 6 pублiв пeнciї! Якpaз нa двa кiлoгpaми “вapьoнки”