Українець про новорічне привітання 3е: Які ж дешеві маніnуляції в цього «найвеличнішого». Як же mерзенно викорuстовувати дітей для своїх «від0сiків»

0

Які ж дешеві маніпуляції в цього «найвеличнішого». Як же маніпулятивно та мерзенно використовувати дітей для своїх «відосіків», які не мають жодного зв‘язку з реальністю.

Зеленський згадує про лікарів, яким так і не дали коштів. Зеленський говорить про забезпечення лікарень, які досі потерпають від нестачі елементарного обладнання. Зеленський говорить про вчителів, але забуває що 4000 євро вони так і не отримали. Зеленський цинічно розказує про «велике крадівництво», але забуває що ці гроші забрали від тих хто міг би вижити завдяки ковідному фонду.

Зеленський каже, що хтось «втратив нюх далеко до ковіду», хоча «нюх» втратила саме його влада, коли розтоптала все за півтора роки. Зеленський говорить про «знесення» корупції, хоча сам її очолив.

Але для нього головне згадати про «пости» в соцмережах, а не визнати свої помилки та вибачитись перед всією країною за своє дилетанство.

«Звернення» Зеленського це набір маніпуляцій, брехні та цинізму, яким від сипле з усіх екранів. Зеленський так і не став хоча б посереднім президентом, він так і лишився актором зі своєю «слугою народу» та «сватами».

Жаль, що у 2021 рік ми далі продовжуємо тягти цей непрофесіоналізм та маніпуляції.

Андрій Смолій

Новорічне звернення Зеленського

Загрузка...
попередня статтяВікторія Сюмар про новорічне привітання Президента Зеленського: Це казка, яка так відрізняється від реальності з Єрмаком і лобіюванням московських інтересів…
наступна статтяЦерква обновила православний календар на січень 2021: подивіться повний список свят