Українці будуть шokoвaнi, дізнавшись як їх кинyли! Я нe мoжy бiльшe мoвчaти – Боклан

0

Війна на Донбасі стала звичною для громадян України, але її необхідно зупинити і вберегти життя людей, навіть якщо для цього доведеться вести переговори з тими, з ким неможливо “.

Про це зазначив народний артист України Станіслав Боклан під час інтерв’ю журналістці Яніні Соколовій в програмі “Рандеву”.

Більш того в ході розмови Боклан зазначив, що все більше йому здається, що війна в Україні дуже вигідна окремим особам, які навчилися заробляти на цьому і не надто поспішають приймати рішення, які б її завершили.

“Я ДУМАЮ, НАС УСІХ СИЛЬНО ОБДУРИЛИ. КОМУСЬ ДУЖЕ ВИГІДНА ВІЙНА. Я БАГАТО ЧУЮ, АЛЕ МЕНІ НАСТІЛЬКИ БОЛИТЬ ЦЕ ПИТАННЯ, ШКОДА ЛЮДЕЙ, ЯКІ ТАМ ЗАРАЗ, ВОНИ ГИНУТЬ, РИЗИКУЮТЬ КОЖЕН ДЕНЬ. СТІЛЬКИ БРЕХНІ, ВСЬОГО НАМІШАНО. ВСЯ СТРАШНА ІСТОРІЯ ВІЙНИ В ТОМУ, ЩО ЛЮДИ, ЯКІ ЇХ ЗАТІВАЮТЬ, ЗНАЮТЬ ОДИН ОДНОГО ОСОБИСТО. А ТІ, ХТО ВОЮЄ, НЕ ЗНАЮТЬ ОДИН ОДНОГО. СТРАШНО ВЗАГАЛІ ЗА ТЕ, ЩО Я ЗВИК, ЩО ДЕСЬ СТРІЛЯЮТЬ. МИ ВСІ ЗВИКЛИ … “- СКАЗАВ ВІН.

Крім того Боклан зазначив, що керівництво України повинно використовувати всі наявні методи і способи щоб залагодити ситуацію на Донбасі. При цьому Боклан впевнений, що в майбутньому на Донбасі обов’язково буде відновлений мир.

“Я ДУМАЮ, ЩО ТРЕБА ЙТИ ДОМОВЛЯТИСЯ З ТИМИ, З КИМ НЕМОЖЛИВО ДОМОВЛЯТИСЯ. МИ Ж НЕ В ЗАМКНУТІЙ КІМНАТІ СИДИМО. Є СВІТ, МОЖЕ МИ НЕ ТАК СТУКАЄМО В СВІТ, НЕ ТАК З НИМ РОЗМОВЛЯЄМО. А СВІТУ ВІД НАС ЩОСЬ ТРЕБА, А МИ НЕ ЗГОДНІ. І ЖИВЕМО В ЗАМКНУТОМУ КОЛІ, І СТРАШНО … ПУТІН СВОЛОТА І НІЧОГО З ЦИМ НЕ ЗРОБИШ. АЛЕ ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ “, – ДОДАВ АРТИСТ.

Разом з тим варто відзначити, що народний артист Станіслав Боклан по праву вважається одним з найяскравіших персонажів в серіалі “Слуга народу”. Саме йому дісталася суперечлива роль – помічника президента Голобородька (його зіграв Зеленський).

Посада прем’єра на екрані давалася йому просто і невимушено, навіть після арешту СБУ за сценарієм він поводився у властивій тільки таким людям манері – не втрачав почуття гумору, іронізував, знімаючи електронний браслет.

“ВИ ЗНАЄТЕ, МЕНІ ЗАВЖДИ ЩАСТИЛО З ДРУЗЯМИ. У МЕНЕ ВОНИ ЧЕСНІ, СПРАВЕДЛИВІ, НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ. І ОДИН З НИХ – ВОЛОДЯ ЗЕЛЕНСЬКИЙ. І МЕНІ ДУЖЕ НЕПРИЄМНО, ЩО МОГО ДРУГА ОБРАЖАЮТЬ. ОБРАЖАЮТЬ НИШКОМ, НІБИТО ХОВАЮЧИСЬ ЗА ІМЕНАМИ. ГОСПОДА, СПРОБУЙТЕ ОБРАЖАТИ НА ВІДСТАНІ ВИТЯГНУТОЇ РУКИ. СПРОБУЙТЕ, МОЖЕ ВАМ ТОДІ ХТОСЬ ДАСТЬ В МОРДУ ЗА ЦЕ “, – ПРОКОМЕНТУВАВ АКТОР.

Джерело

Загрузка...
попередня стаття“Маму nоховали разом з 8-річним синочком”: Жінка з трьома дітьми розбuлась в mоторошній аварії. “Була сім’я і не стало”
наступна статтяНадя поклала око на квартиру бабці Наталі і почала зводити стареньку зі світу. То свічки з фотографіями під двері покладе, то земельки з цвинтаря. Тільки не думала, що скоро саму її цвинтарною землею закидаюють