В Офісі президента конкретно підгорає. Ґвалт стоїть страшний! Засідання РНБО раптом перенесли на четвер — Тягнибок

0

В Офісі президента конкретно підгорає. Ґвалт стоїть страшний — бояться, що ж покажуть у розслідуванні Bellingcat, презентацію якого заплановано на понеділок.

Засідання РНБО, яке традиційно відбувається в п‘ятницю, раптом перенесли на четвер. Готові навіть до того, щоб відправити Єрмака у відставку чи відсторонити від справ на час слідства. Хочуть цим (і заодно поданням Мін’юсту на зняття з реєстрації партії Шарія) пом’якшити удар від скандалу.

Та чи допоможе? Ви ж пам‘ятаєте цю справу вагнерівців?
Американські спецслужби організували дороговартісну спецоперацію. Виманили з території РФ найманців ПВК «Вагнера», які брали участь у бойових діях на Донбасі та збивали українські літаки, і попросили допомоги в української сторони, щоб їх затримати. А тоді хтось із найвищого керівництва України здав цю інформацію московським спецслужбам.

І все зірвалося.

Після цього Офіс президента намагався всіляко гальмувати розслідування цієї справи. Дійшло до того, що попросили керівництво МІ-6 (!!!) завадити виходу розслідування Bellingcat на цю тему…

В Україні відкрився Перший Український телеграм-канал. Навіть Президент вже на нього підписався. Все найважливіще, що робиться в країн тепері тільки ТУТ. Приєднуйся і ти!

А тепер ще і профільний комітет, в якому більшість — «слуги», зарізав законопроект Оксана Савчук про кримінальну відповідальність за колабораціонізм. І зрозуміло, чому. Державну зраду хочуть приховати.

Ще хтось не розуміє, чому ця війна триває так довго?!

Олег Тягнибок

Загрузка...
попередня статтяВ Україні знайшли фальсuфікат масла у шести виробників: нaзвано небезпечні марки
наступна статтяВід цього оголошення я плакала від сміху! Це ж треба було таке написати …