В ці хвилини! Кондратюк вліпив – люди пробились. Тарифний протест – олігарх в шоці. Зелнський такого не чекав

0

Український телеведучий, шоумен, продюсер Ігор Кондратюк звернувся до українського бізнесмена, олігарха, власника “Київолгазу” Дмитра Фірташа з обуренням та претензіями, адже запевняє, що сплачувати транспортування газу з їх апетитами не буде. Про претензії від Кондратюка стало відомо з його сторінки у фейсбук.

Ігор Кондратюк останнім часом досить активно приймає участь в обговореннях проблем країн, підвищеннях цін, коронавірусну інфекцію, але те, що сталося за його словами просто не чувано.

Далі в оригіналі:

” Дмитро ( Діма, Дімон, Дімка ) Фірташ (статки 792 млн $$$ за оцінкою журналу НВ) бідує (чи капризує?) у своєму віденському безвиїзді. Просить скинутись на адвокатів, віскі та нову спідню білизну. Хочу відмовити йому в його проханні. Бо, як в анекдоті — » ну це вже бл… воопше!», – написав на своїй сторінці Ігор Кондратюк.

І зазначає, що все було б добре, якби не одне але. За словами Ігоря Кондратюка, їхня сім’я не користується газом для опалення свого будинку ще з далекого 2016 року, а це на хвилиночку 5 років, але платіжку за транспортування газу він одержує.

” У мене питання до дядь та тьоть Фірташа з Київоблгазу: а якого біса платити за транспортування газу, якщо я його не використовую??? Кому ви його «транспортуєте/постачаєте» в моєму будинку? І хрін би з тим, що ви б, поганці, крали у мене такими платіжками по 1,94 грн за місяць”, – стримався Кондратюк.

Та що виходить, наголосив продюсер Ігор Кондратюк, що платіжка за транспортування газу зросла до 45, 53 гривень в місяць, а цю суму потрібно кожного місяця сплачувати. Ігор Кондратюк вважає, що це є просто не допустимо, адже дармових грошей хочуть всі, але вже настав час навчитися заробляти їх працею, а не обманом людей.

Також Ігор Кондратюк звернув увагу і на той факт, що труби кожен споживач газу до будинку прокладав за свій кошт і платити за них ще це абсурд.

“Ви мені вже пару років винні 1888 грн переплату за газ! Поверніть! (по телефону хтось з ваших сказав: «НЕМАЄ механізму повернення коштів, тільки за умови використання газу на цю суму””, – на останок додав Кондратюк.

Та як виявилося, варто було лише зачепити цю тему, як під постом відразу зібралися ті, хто має таку ж саму проблему.

В свою чергу, нинішні протести – традиційна українська політична метушня, де невдоволення народу використовується окремими персонами для вибивання преференцій для себе, пише політолог Юрій Романенко.

Хвиля тарифних протестів – це технологія, покликана призвести до дострокових парламентських виборів в Україні. І, судячи з того, що в основному ці бунти розгорнулися на сході – в Харківській і Миколаївській областях, а також в Краматорську, стоять за нею медведчуківці. Схоже, ОПЗЖ намагається “осідлати” протест і ще більше розхитати ситуацію, тому що ця політична сила, як жодна інша, зацікавлена у дострокових виборах Ради.

Враховуючи, що дострокові парламентські вибори в другій половині 2021 року цілком можливі, в цьому контексті є сенс проштовхувати саме тему тарифів: їх постійне зростання дуже погано пояснюється владою народу, в результаті чого в суспільстві наростає величезне невдоволення. Як і в історії з протестами ФОПів, політичні сили поступово починають заходити в тему підвищення тарифів і експлуатувати її.

Крім того, нескладно помітити, що тема тарифів і протестів активно розганяється певними телеканалами і Youtube-каналами. Навіть дивлячись тільки на це, не залишається жодних сумнівів, що ОПЗЖ експлуатує дану тему.

Мета – дострокові вибори Ради. Якщо для “зелених” дострокові парламентські вибори однозначно призведуть до втрати сьогоднішніх позицій, то ОПЗЖ, Батьківщині і За майбутнє вони – вигідні, оскільки в підсумку зруйнується монобільшість “слуг”, а Зеленський опиниться в більшій залежності від олігархів і різних політичних сил, які пройдуть до Ради. Таким чином, повторюється ситуація з Ющенком 2007 року, коли після перевиборів Наша Україна отримала близько 12% підтримки, і їй довелося виступати в якості молодшого партнера в уряді з Батьківщиною.

Тому зараз всі вищеназвані гравці намагаються вибудувати таку конфігурацію і розхитувати ситуацію так, щоб дострокові вибори Ради стали неминучими.

Словом, іде традиційна українська політична метушня, де невдоволення народу в умовах падаючої легітимності президента і його політичної сили використовується окремими політичними гравцями для того, щоб вибити для себе чергові преференції, для цього і тарифний Майдан – можуть підняти у всіх регіонах, зарядивши грошима – пише експерт.

Джерело:korupciya.com

Загрузка...
попередня статтяУже з понеділка! Шмигаль терміново звернувся! Важливо знати кожному!
наступна статтяВолонтерка: “Навальний мерзенний тип. Багато хто говорить, що він краще Путіна і не вбuв тисячі людей. Угу, поки не вбuв.”